ARACIN ALTINDAN GELEN SU

Başlatan alpaslanxvx, 18 Temmuz 2010, 15:12:36

« önceki - sonraki »

alpaslanxvx

arkadaşlar yakın  zaman önce devirdaimi değiştirmiştim , belki hatırlayanlarınız olur , şimdi bugün klima açık baya bi yol yaptım , yaklaşık 100 km kadar , geldiğimde bi yerde durup bşi alıcaktım aracın içinde arkadaşlarım vardı , klimayı açık bıraktım geldiğimde az da olsa aracın altından yine su damladığını farkettim , bu durum normal midir , bi de dikkat ediyorum klima açık olan araçlarda alttan su gelme durumu oluyo , bunun sebebi nedir , korkulcak bi durum varmı ?? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

d3n1s

normal evde ofiste vs kullanılan klimalar da su atar hocam, bu normaldir de abartılı ise baktırmakta fayda var, yoksa klima açıkken su atması gayet normal

alpaslanxvx

anladım deniz , gerçekten ödüm kopuyor artık araca binerken çok tedirginim , hastalık hastası gbi bşi oldum  :)

d3n1s

Alıntı yapılan: alpaslanxvx - 18 Temmuz 2010, 15:23:38
anladım deniz , gerçekten ödüm kopuyor artık araca binerken çok tedirginim , hastalık hastası gbi bşi oldum  :)

bizim ufaklıklar yaşından ötürü ıvır zıvır şeyler çıkarıyor arada, fazla takmamak lazım fren veya yürüyen problemi olmadıkça bence.

alpaslanxvx

Alıntı yapılan: d3n1s - 18 Temmuz 2010, 15:27:47
bizim ufaklıklar yaşından ötürü ıvır zıvır şeyler çıkarıyor arada, fazla takmamak lazım fren veya yürüyen problemi olmadıkça bence.

haklısın arkadaşım , teşekkürler yardımcı olduğun için

d3n1s