Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
merhaba ben alptekin (güncel fotoğraflar sayfa 6'da) - Sayfa 5

merhaba ben alptekin (güncel fotoğraflar sayfa 6'da)

Başlatan alptekin, 20 Mart 2007, 16:29:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

kazasız belasız memleketimten böle vw'lerin cıkması beni sewindiriyor ellerine sağlık toprağım :tamamdir

AhMeTH61

Araba gerçekten caddyye yapılmış en güzel uygulama diyebilirim.Arabada bi çekicilik var Panjuru falan süper helede plakası 61 :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

golf-line2

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 05 Ocak 2008, 22:44:30
Araba gerçekten caddyye yapılmış en güzel uygulama diyebilirim.Arabada bi çekicilik var Panjuru falan süper helede plakası 61 :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
Ama jant istiyor..

ahmet resimlere nasıl bakıyorsun >:D
ilk resimlerde bbs var ;)

AhMeTH61

Valla kadir abi bi dalgınlıktır gidiyo :D  :-[  :-[

METiN

Nerde buldunda bu kadar kari uzerinde dolastin be Alptekin :) valla resimler sahane, caddy daha bi sahane, yeniden kazasiz belasiz :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

alptekin

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 05 Ocak 2008, 22:44:30

Teşekkür ederim trabzonlu hemşerilerim forumda olması benide çok sevindirdi :)
Alıntı yapılan: golf-line2 - 05 Ocak 2008, 21:01:31
kazasız belasız memleketimten böle vw'lerin cıkması beni sewindiriyor ellerine sağlık toprağım :tamamdir
Evet jantlarım var fakat istanbula kar yağmayaa başlar başlamaz mevcut elimde olan kar lastiklerimi taktım
:)

Metin abi cuma inan sırf karda dolaşim diye beykozun tepelerine çıktım pazarda kartepedeydim karda dolaşmak çok zevkli kar lastikleriyle :):)

corrado_g60

tr'deki ender caddy'lerden biri bence..
herseyıyle cok sade ve cok guzel

ramcho®

TuningLINE

maşallah Alptekin nazar değmesin :tamamdir
ben bu arabayı her gün görüyorum aynı apartmanda oturunca mecbur görüyorsun görmemek mümkün değil ;)
her gün severek bakıyor insan sanki hep değişik bir araba görüyormuş gibi bıkmadan :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

®oyal

Maşallah güle güle kullan  Plus+ sonsuz :sevgi:

METiN

Valla Alptekin bende michelin kar lastigi taktım ama suana kadar kar tutmadı bi zevkine varamadım :( bilseydim bende takılırdım pesine :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

mcsahan

strong

aracın çok hoş sağlıkla kullan. bu touran tamponunun sana maliyeti ne oldu ve orjinali boyalımıydı. :tamamdir

cnr_mk1

kazasız belasız masallaah güzel bi caddy :)