Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
merhaba ben alptekin (güncel fotoğraflar sayfa 6'da) - Sayfa 2

merhaba ben alptekin (güncel fotoğraflar sayfa 6'da)

Başlatan alptekin, 20 Mart 2007, 16:29:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TuningLINE

Alıntı yapılan: caddy - 02 Nisan 2007, 13:38:22
ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim.Bende caddy kullanıyorum.çok memnunum.Aynı jantların 17 si var bendede 215/45/17 nokian nrvi taktım. süper oldu
öncelikle aramıza hoşgeldiniz
güle güle kullanın jantlarınızı ve Caddy nizi
sizde aracınızın fotoğraflarını otomobilim bölümünde paylaşırsanız seviniriz
ayrıca buluşmalarımıza gelirseniz 2 Caddy çok şık olur :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Tholl-ga

çok başarılı bi kombinasyon olmuş.bütünüyle alman olmuş.bbs jant kw coilover ve vw caddy.gövde rengi tamponlardan sona dahada şık olucaktır.

maaşallah kazasız belasız.

VWci

her seyi ile cok guzel olmus kazasiz belasi kullan....;)

POLO

çok süper olmuş,sadelik=güzellik,şu araçlara takılan polyester tamponlar bütün güzelliği bozuyor,görüntü güzel olmuş bence motora el at,ben olsam hemen chip yaptırırdım...

Ouzoo

maşallah kazasız belasız kullanın inş:)
gerçekten çok yakışmış yay ve jant olayı.ancak caddyler için pek sağlıklı değil diyorlardı :o
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

CaddyDSG

Güle güle kullan arkadasim.Yakismis yani yakistirmissin. ;)  Ben bu kadarina cesaret edemezdim.. Merak ettiim yak1t tüketimi ve motorun tepkisi nedir bu yürüyen takima. Ben hala 16 olsun mu olmasinmi diye düsünürken 18 i tak1yor helal olsun valla
GordonFreeman... FOREVER...

TuningLINE

hiç bir sıkıntısı yok biraz konfor kaybı var ama beklediğimizden çok iyi
eğer fuara gidersen araç fuarda Alptekin'i bulup konuşabilirsin o da anlatır sana

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

arabanın masaallahı var zaten ;)
sticker'da yakısmıs

Tholl-ga

daha çok eklendi sticker :D

alptekin

TuningLINE

canavar gibi ama çok çirkin olmuş diyelimde nazar değmesin  :D ;D
Touran tamponu takıldıktan sonra ve gövde rengi tampon,kapı kolları ve çıtaları ile çok daha güzel oldu maşallah :tamamdir :tamamdir :tamamdir

ARDAcan

en sonunda ugriyabildin siteye :bekleriz:
masallah cok gusel oldu bu caddycik ^-^ (yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler ^-^)
kazasiz belasiz kardesim  ;)
no: 10  :tamamdir

alptekin

Alıntı yapılan: ARDAcan - 12 Haziran 2007, 16:42:12
en sonunda ugriyabildin siteye :bekleriz:
masallah cok gusel oldu bu caddycik ^-^ (yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler ^-^)
kazasiz belasiz kardesim  ;)
no: 10  :tamamdir

Sağolasın ardacım senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum sen olmasan işim çok zordu
eline sağlık kardeşim