Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 28

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

:)
Kılıçoğlu Garage.

c3t1n

Alıntı yapılan: lostys - 08 Temmuz 2010, 16:18:26
muhsin istiyorum onlardan :D

trdede vardir ya onlardan...yani istanbulda aksarayda kesin vardir....burda ciktiysa bile..

safakaksu90

kardeşim araban cok güzel herzamanki gibi mercekli fardan ben bulmam lazım cok güzel

burak.akın

nette bulmuştum bi ara mercek far uygulaması yapan bi tuning firması fakat unuttum   :-\ yapan yerler var.

car wolf

Alıntı yapılan: burak.akın - 09 Temmuz 2010, 21:34:18
nette bulmuştum bi ara mercek far uygulaması yapan bi tuning firması fakat unuttum   :-\ yapan yerler var.
elif tuning de var bu mercekten angel ile birlikte satılıyor ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

c3t1n

Alıntı yapılan: car wolf - 09 Temmuz 2010, 22:49:28
elif tuning de var bu mercekten angel ile birlikte satılıyor ;)

aynen angel isikta var icinde....biraz daha ucuzlarsa alicam bi deneme icin...amerikada benim lamba ölclerin kristal olanlari var onlardan alip takicam fena durmaz diye düsünüyorum...

c3t1n

evet arkadaslar yarin aksama yola cikicagimiz icin arabayi bugünden yikadim kirli kirli birakmak istemiyorum bdie kus pisligi felanda vardi boyaya zarar vermesin...yarin akküsünü sökerim direksion kilitini takarim evin arkasina park ederim ne olur ne olmaz...yaklasik 2 ay türkiyedeyim(babamlar 3 hafta kalicak sadece) bu ayin 23ünde dügünüm var Sinop Türkelinde isteyen gelebilir ;)

lostys

Alıntı yapılan: c3t1n - 14 Temmuz 2010, 21:25:08
evet arkadaslar yarin aksama yola cikicagimiz icin arabayi bugünden yikadim kirli kirli birakmak istemiyorum bdie kus pisligi felanda vardi boyaya zarar vermesin...yarin akküsünü sökerim direksion kilitini takarim evin arkasina park ederim ne olur ne olmaz...yaklasik 2 ay türkiyedeyim(babamlar 3 hafta kalicak sadece) bu ayin 23ünde dügünüm var Sinop Türkelinde isteyen gelebilir ;)
muhsincim Allah mesut etsin, çok gelmek isterdim ama sinop cok uzak ya :( bi de memuruz malum, il dışı yasak :/

escocem

Alıntı yapılan: c3t1n - 08 Temmuz 2010, 00:26:35
tskler :)
bulusmalar gercekten süper oluyor insanin aklina yeni fikirler geliyor ve olmayan seyleri görüyor...

ilker ancak kendin yaparsan olur

yada bizim burda simdik bide böyle seyler cikti...
BI-XENON 6000A°k DE-LINSEN Kit für H1 H7 Nachrüstsatz ! bei eBay.de: Lichter Leuchten (endet  19.07.10 11:48:20 MESZ)

ortalama 3 yıl önce yapmıştım bu çalışmayı orjinal olsun diyede sarı ampül veya mercek takmıştım hatta :)

c3t1n

Alıntı yapılan: lostys - 14 Temmuz 2010, 21:41:27
muhsincim Allah mesut etsin, çok gelmek isterdim ama sinop cok uzak ya :( bi de memuruz malum, il dışı yasak :/

sagol ilker problem degil ya ;)

lostys

c3t1n

safakaksu90

c3t1n

evet arkadaslar gine almanyadayim 1,5 hafta önce geldim biraz uzun bi balayi oldu ama neyse :P ;D

arabada daha yenilik yok gelicek senede pek olmiyacak jantlara alici bulursam BBS RM alicam gine yerlerde sürünmek istiyorum böyle biraz yüksek geldi bana :D