Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 25

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

Güzel olmuş biraz daha kamber daha çok yakışacak diye düşünüyorum maaşallah  :tamamdir :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

c3t1n

arkaya ve öne uygulama yapilacak ama onun icin parcalarin yapilmasini bekliyorum bide öne biraz daha ince flans ve arkaya biraz daha kalin flans denicem....

crank

ben arabanin eski halini daha cok begeniyordum. simdi sanki araba lastiksiz jantin ustunde gidiyromus gibi duruyor  :) lastik camurluk arasi cok az bence ne yapsan illaki surter. hadi diyelim tek basina bindin surtmuyo 3 4 kisi arabaya binsen kesin surter... aslinda yurtdisinda gormustum adamlar bu tarz araba yapiyor lastik camurluk arasi oldukca dar lakin arabaya kurduklari bir mekanizma sayesinde istedikleri anda lastik camurluk mesafesini ayarlayabiliyorlar hatta bu sistemle istedigin camurlugu ayri olarak bile indir kaldir aninda yapabiliyorsun ama nedir nasil olur bilgim yok sadece yakindan gordum araba resmen basket topu gibi yerinde zipliyordu :) bu tur sistemlerle ilgili bilgin varsa ve paylasirsan sevinirim

c3t1n

biliyorum anlattigin seyi ama ben acikcasi öyle seyi pek sevmiyorum cünkü sadece durdugu yerde indirebiliyorsun hareket halinde gine yukarda olmasi lagzim...suan sürtme felan yapmiyor 4 kisi gezdik hicbisey yok kamberi görünü icin takicam önede ince flans cünkü biraz cok disarda duruyor bence arkasida biraz daha disarda olabilir diye...

Ouzoo

Hayırlı olsun, eski hali bencede daha güzel.
Ama bu demek değil ki farklı bi jantla eski veya şu anki halinden daha güzel olmayacak :)
Sen beğeniyorsan sorun yok, kazasız belasız keyfli sürüşler.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Han

Alıntı yapılan: c3t1n - 16 Mayıs 2010, 03:08:37
biliyorum anlattigin seyi ama ben acikcasi öyle seyi pek sevmiyorum cünkü sadece durdugu yerde indirebiliyorsun hareket halinde gine yukarda olmasi lagzim...suan sürtme felan yapmiyor 4 kisi gezdik hicbisey yok kamberi görünü icin takicam önede ince flans cünkü biraz cok disarda duruyor bence arkasida biraz daha disarda olabilir diye...
Ben tek eksiği arkaların  biraz daha çıkması ve kamber ama arkalara daha çok kamber vermeyi unutma daha tatlı olur ;)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

burak.akın

arkalara şeffaf stop koysan yakışır baya :)

safakaksu90

dostum süper olmuş kamber verme flans  ilemi oluyo

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

c3t1n

hayir önlere bunlar geliyor...amörtisörleri SIKISTIRDIGIMIZ civata

arkayada bunlar geliyor

seffaf stop derken??

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

kesik44

Tek kelimeyle muhteşem olmuş son nokta bence abi.. :tamamdir

c3t1n

bugün yedek flans geldi onu arkadasa verip 15mm genislik yaptiricam bakalim önler nasil olacak kamberde verilecek eger jantla coilover arasinda yer varsa...