Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Werner 16V?

Werner 16V?

Başlatan Kingpin, 25 Şubat 2009, 19:38:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kingpin

Bugün gördüğüm bir araç çok beğendim. Orjinalden çok değişikliği var aracın mesela tek silecek gibi :D Bir tane delik var. :D
Araç biraz yıpranmıştı fakat adam olacak düzeydeydi. Sahibinin haberi olmadığı için başka resim çekemedim. Yeni bir MK2'ci olduğum için merak ettim aracı. Bilen var mı MK2'ci eksperler?  :saygılar

[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/camera0001.jpg/1/w1280.png[/img]

erdem2179

Mk3 gti

GolfGti16VMk1

KR bu . yıllar önce haberi gelmişti bana . Sahibindende ilanı var . Australia da böyle bi firma vardı belki onlar yapmıştır .
Volkswagen Motorsport

Kingpin

Fabrika çıkışı böyleymiş ama şu an baya kötü durumda. Sanki böyle Mercedes'in AMG'si gibiymiş.  ::)
Evet KR, K-Jet'ten anlamıştım :D...

Eğer karbüratöre geçerseler emmeyi alacam. :D

G60

Google'da da bir şey çıkmıyo adam akıllı. Bana da ralli takımlarından biri gibi geldi Werner, isimlerine göre belki yaptırtmışlardır, bir yerlerden sökülüp buna denk gelmiştir. Fena senaryo. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

Kingpin

Alıntı yapılan: G60 - 25 Şubat 2009, 20:45:45
Google'da da bir şey çıkmıyo adam akıllı. Bana da ralli takımlarından biri gibi geldi Werner, isimlerine göre belki yaptırtmışlardır, bir yerlerden sökülüp buna denk gelmiştir. Fena senaryo. :)

Tavan da mı Oski? Tek silecek var ve başka delik yoq. :D

Kingpin

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 25 Şubat 2009, 21:28:37
http://www.wvw.com.au/ burası olabilirmi acaba  :saskin:

Senaryo :

Amcalar çok hızlıymış MK3 çıkınca vazgeçmişler biz artık Werner service olalım sakin bir hayat sürelim demişlerdir. :D

Ali Werner  :p

cabrio63

ben bu üst kapağı,ankara da  bi golf mk2 rallye de hatırlıorum kasa mk2 rallye doğrumu?

Kingpin

Alıntı yapılan: cabrio63 - 25 Şubat 2009, 23:13:47
ben bu üst kapağı,ankara da  bi golf mk2 rallye de hatırlıorum kasa mk2 rallye doğrumu?

Yok deil...

cabrio63

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Kingpin

Plaka yoktu üstünde...