Werner 16V?

Başlatan Kingpin, 25 Şubat 2009, 19:38:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mördak

werner cok eskıden avusturiada araclara derecelı egzantırık falan yapan bı fırmaymıs ögrenmıstım bu aracı görunce 94te kapanmıs dıye duydum

corrado

ilk defa gördüm.
çıkıyor arada böyle ilginç işler tr de
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Kingpin

Hala çözemediler arabanın işini yuw, yatıyo ööle garibim... :(

ccc_mk1

araba ayaklanmış siyah mk2 fena yürüyo ats cup var üzerinde hatta..bi abizimde şu an..bilgilendirme için yazdım  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 03 Haziran 2010, 20:30:00
araba ayaklanmış siyah mk2 fena yürüyo ats cup var üzerinde hatta..bi abizimde şu an..bilgilendirme için yazdım  :)
Fotoda koyda tam olsun bari  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Tahminimce emme manifoldu standarttan farklı iç boğazlar daha geniş ve polish li olması lazım.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

escocem

bu makine çok uygun fiyata satılıktı 2 yıl kadar önce..170 hp gibi güçlerden bahsediliyordu...aynı makine ankarada başka bi araçtada var oda  satılıktı 3-5 ay evvel cihanın söylediği o muhtemelen..

alpers3

mk 2 bu arac we sanzıman arızasından dolayı yaklasık bır yıldur kaportacıda yatıyo 2 3 ay once satılıga cıkartıldı ama yuksek fıyatla old satıladı sanırım aracın sahıbıne ulasmaktada bıraz sorun var bıldıgım kadarıyla arac calısarak geldı oraya ama on kaput ws yerlerı boya ıster we yanlıs hatılamıosam 84 yada 86 model bı arac bu

ccc_mk1

Alıntı yapılan: alpers3 - 04 Haziran 2010, 01:19:35
mk 2 bu arac we sanzıman arızasından dolayı yaklasık bır yıldur kaportacıda yatıyo 2 3 ay once satılıga cıkartıldı ama yuksek fıyatla old satıladı sanırım aracın sahıbıne ulasmaktada bıraz sorun var bıldıgım kadarıyla arac calısarak geldı oraya ama on kaput ws yerlerı boya ıster we yanlıs hatılamıosam 84 yada 86 model bı arac bu
toplanıyo abi şimdi çıtırdan 88/2 ye giderken sağda tuğra motor sport da yatıyo araba Murat abi almış  :)

car wolf

Alıntı yapılan: SNCKTR - 04 Haziran 2010, 19:05:18
satılık bır tane sahıbındende 170 hp american kasa dıo  :)
Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / AMERİKAN 2 KASA GOLF 1,8 GTİ sahibinden.com'da
bu değil normal PL motor vardı bunda kartal sanayide görmüştüm bizim ustaya gelmişti motor ağrızasından ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Değişik markalardada bu tip motorlar var Başka bir aracın olabilirmi acaba?  ???

Mesela Seat dada Kr tipi motor var.. ???

Kılıçoğlu Garage.

ccc_mk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 06 Haziran 2010, 12:23:17
Değişik markalardada bu tip motorlar var Başka bir aracın olabilirmi acaba?  ???

Mesela Seat dada Kr tipi motor var.. ???

eski cupralarda çıkanlar bunlar sanırım.zaten audi-volkswagen-seat-skoda aynı motorları kullanıyorlar.

Kingpin

Alıntı yapılan: SNCKTR - 04 Haziran 2010, 19:05:18
satılık bır tane sahıbındende 170 hp american kasa dıo  :)
Volkswagen / Golf / 1.8 GTi / AMERİKAN 2 KASA GOLF 1,8 GTİ sahibinden.com'da

Arkası geniş olayı biraz bana garip geldi ama...