Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 117

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Şimdi kızımın yanından geliyorum iç dış pırıl pırıl yaptım yine bide akşam sefası yapıp gezdim üstü açık vaziyette bıraktım öyle kızımı arkadaşımın ricası üzerine önünü onların siteye doğru çevirdim  :halazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cnr_mk1

maşallah gökhan herzamanki güzelliği üstünde... :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 15 Mayıs 2011, 22:10:51
maşallah gökhan herzamanki güzelliği üstünde... :)
Eyw. aga saol İnşallah senide Cabriocu yapıcaz  :tamamdir

cnr_mk1

inş çalışmalarımız devam ediyor...  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 15 Mayıs 2011, 22:34:29
inş çalışmalarımız devam ediyor...  :)
Sahibi ol kışın 2-3 mevsim çektiğin eziyeti 1 günde unutuyorsun inan bana  :sevgi: O insanların bakışı o meraklı bakışlar insanı delirtiyor ya heleki ufak çocukların Ferrariye benzetmesi yok mu  :halazn:

cnr_mk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 15 Mayıs 2011, 22:36:33
Sahibi ol kışın 2-3 mevsim çektiğin eziyeti 1 günde unutuyorsun inan bana  :sevgi: O insanların bakışı o meraklı bakışlar insanı delirtiyor ya heleki ufak çocukların Ferrariye benzetmesi yok mu  :halazn:
:D :D ferrarii  :D :D aga ben fazla yormam acıkcası ilk zamanlar hevesliği bitene kadar tamam cok dolanırım ama sonrasında keyfi hafta sonları vs vs  ;)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 15 Mayıs 2011, 22:44:00
:D :D ferrarii  :D :D aga ben fazla yormam acıkcası ilk zamanlar hevesliği bitene kadar tamam cok dolanırım ama sonrasında keyfi hafta sonları vs vs  ;)
Benim zaten vaktim yok+hergün gezicek kadar param yok malum benzin bayağı fırladı  :D Sadece hafta sonları bide canım sıkılınca gece keyfii yani  :sevgi:

cnr_mk1

15 liralık gazla 62 km yaptım şehir içi 25 kurusun altına düştük nihayet.bunun sevinciyle bugün velete 20 lira daha aldm öle yatıyor.bi hafta binmem daha dursun deposunda  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 15 Mayıs 2011, 22:55:24
15 liralık gazla 62 km yaptım şehir içi 25 kurusun altına düştük nihayet.bunun sevinciyle bugün velete 20 lira daha aldm öle yatıyor.bi hafta binmem daha dursun deposunda  :)
15 Liralık benzinle belki senin yarının yarısı gidemem ama bastımmı gidiyo aga ibrede düşüyo haliyle  :'(

ilker mk2

Gökhan ya senn lastik ölçülerin kaç hafta sonu bende arkalara kamber vercem çok sürtüyo çamurluğa ama kamver verincede yaya surtmesin benimki

GolfMk1Cabrio

Bugün kızımla dolaştık biraz Ertan abimizin yanına uğradık biraz lafladık falan motoru yıkattım uzun bi aradan sonra pııl pııl oldu kornalarımın kırmızı olduğunu fark ettim  ;D Özelikle distribitöre poşet geçirdik ama su sızmış yinede bi kaç KM sonra kaldım söktüm tevzi makarasını temizledim bastım devam  :halazn:

TARGET

vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

GolfMk1Cabrio

dieselciler bilmez  >:D

SNCKTR

haha yesınler dıeselcıymıs  ;D
snn depona seker atarım  >:D