Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon) - Sayfa 119

VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurcan

Gohan kardesim maşallah dediği gibi yogun ilgi ve asiri sicsktan bunaldık ama harika bir gündü bende resimlerin var kardesim haftaya yüklerim çünkü su anda tatildeyim :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gurcan - 07 Haziran 2011, 18:24:54
Gohan kardesim maşallah dediği gibi yogun ilgi ve asiri sicsktan bunaldık ama harika bir gündü bende resimlerin var kardesim haftaya yüklerim çünkü su anda tatildeyim :)
Abi bugün benim kızla denize gittik amele yanıklarından anca kurtulabildim zaten üstü açık gittik geldik ordada o kadar saat gezince siyah beyaz dolaştık 1 hafta  ;D Maşallah sizin STC'ler yaktı geçti ortalığı  :tamamdir Bekliyorum fotoları  :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

İçi dışından pis ama en yakın zamanda halledicem  :)

Mk1GTI

:) Gökhan dikkat ettinmi fotoların çoğu ev önünde yada dışarı çıktığında Benzin istasyonunda. Valla zengin ettin adamaları :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 10 Haziran 2011, 11:26:37
:) Gökhan dikkat ettinmi fotoların çoğu ev önünde yada dışarı çıktığında Benzin istasyonunda. Valla zengin ettin adamaları :D :D
Doğru diyosunda abi can bu gezmek istiyo gezincede bi hayli yakıyo  ;D Şimdi aşağıda hava biraz serinlesin güzelcene yıkayıp bi arkadaşımın otoparkına bırakıcam kapının önünde durdukça gezeim geliyo ehliyet sınavına 1 ay bile yok dosyayı yakmak istemiyorum sonra bol bol gezeriz  :halazn:

GolfMk1Cabrio

Biraz daha mı /// \\\  istiyo ne  ::)

®oyal

Kamper (Kamber) istiyor./// \\\ 

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ®oyal - 11 Haziran 2011, 12:28:18
Kamper (Kamber) istiyor./// \\\  
İstediğim cevap buydu işte  :tavkiss: Oktay abim bi ara buluşalım hem BBB'yi daha detaylı konuşuruz kız arkadaşım tutturdu bende gelicem diye planı yapalım ben telefonu kapatayım direk kaçır beni Bursa'dan  ;D

16HLK16

16HLK16

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

gurcan_gti

Farklı bır mekandan resim yayınlayayım o zaman  ::)

16HLK16

GolfMk1Cabrio

Abi o başka bu başka ayıp oluyo ama  ;D