Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 18

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

tunç abi teşekkür ederim.apo sorma terası 4 hafta işgal ettim üstüne ufak tefek boyalar oldu sağda solda anne kovaladı durdu evde beni :)sehpa konusunu bir arkadaşım daha söyledi :Dsatılık takım ats var isteyen olursa geri dönsün bana kırık çıkık yok sadece vernik var üzerinde soyulup temizlenmesi lazım.teşekkürler tekrar yorumlarınız için :tamamdir

escocem

Mk1GTI

Cem çok güzel olmuşlar güle güle kullan ve zevkini çıkar... Göbekleri bulmuşun sanırım... Baklava desenli yerleride siyah yaptımı göbeklerde bu işlem tamamdır...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

escocem

bir takınm orjinali var bir takımda kısa göbekli hazırlatıyorum hatta bu gün hazır olması lazımda gidip alamadım.orjinali çok çıkıntı duruyor jantın ofsetini kapatıyor diorum ben.teşekkür ederim yorumlarınız için..

vw6n

Hayırlı olsun cem kapaklar böyle çok güzel oldu :tamamdir

escocem

escocem

bu gün bi piknik yapalım dedik aile dostlarımızla sayısı abartılı fotolar cektik arabalarımızla uzun süredir foto eklemiyorum konuma 1-2 tane bu günden ekliyim istedim.makinenin tarihi yanlış bu sırada pil değiştiğimizden ötürü:)

golf-line2

nizam

Yunus EMRE

escocem

vay nizam kardeşim,naber nasıl geciyor askerlik?benden çok nete giriyorsun gördüğüm kadarıyla :)

nizam

Alıntı yapılan: escocem - 02 Ekim 2008, 12:09:32
vay nizam kardeşim,naber nasıl geciyor askerlik?benden çok nete giriyorsun gördüğüm kadarıyla :)

;D ;D

Yunus EMRE

corrado_g60

saydam

maşallah maşallah, boşuna bana sormamışsın arkadaki delikler ne diye, senin tamponlar nirde cem :)