Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 17

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

Alıntı yapılan: renum - 10 Ocak 2008, 03:03:46
harıka bı makınan var degerını bıl allah kaza bela vermesın gecmıs olsun

teşekkür ederim arkadaşım. :)

escocem

Alıntı yapılan: djtiko - 10 Ocak 2008, 09:14:37
çok güzel olmus..cms 40 larda cok yakışmıs..
cms 40 lar uzun süredir istanbulda arkadaşın doğanının ayaklarında geziyor :)teşekkür ederim. ;)

escocem

aracın son hali:

refikmk1

resimlerde güzel duruyor cem ciğim . güle güle kullan allah kaza bela vermesin :tamamdir

escocem

teşekkür ederim refik

vw6n

Güle güle kullan Cem :tamamdir rs jantları güzel bi bakım yap benim yeni arabaya takalım  :saygılar

escocem

arabayı satarsam jantları olduğu gibi satarım heralde alan arkadaş uğraşşsın 120 vida somunla mümkünse,parlatmayla boyamayla vb >:D

escocem

teşekkür ederim arkadaşım..

mcsahan

arkadaşlar bu tip muhabbetleri msn de yapın.
binlerce insan girip çıkıo ve bu seviyesiz sohbetleri görüyor.
autopsy: bir senedir izliyorum siteyi diyorsun, bu sitede ki ortam hakkında az çok bilgi sahibi olduğunu zannediyorum.
bu atışmalar devam etmesin. herkes adabıyla otursun. kimin kimle derdi varsa msnden yada yüzüze halletsin sıkıntısını

escocem

benim aracın konusu kitlenmiş en iisi buraya ekliyim yönetimden bir arkadaş konuyu açtıktan sonra taşır bi zahmet. :)

nizam

:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

sanat eseri kardeşim, patikler yaza damgasını vuracak desene : ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

escocem

eyv kardeşim sağolasın uzun süre odada yatabilir jantlar,yazın arabaya binmeyi pek düşünmüyorum takacağım lastikler 5000 kmde felan uzun süre arabayı o lastiklerin üzerinde yatırmak istemiyorum açıkcası.

TuningLINE

çok güzel görünüyorlar :tamamdir
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

vw6n

Ooo cem harika iş çıkarmışın 10 numara olmuş bide kapakları buldunmu harika olucak bencede arabya takma üzerine cam kestirip sehpa yapsan daha iyi olcak :D birde valide o fayanslardaki boyaları gördümü :bekleriz: