Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 40

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Ouzoo

Rüyamda beyaz bi mk1 gördüm, seninkiymiş  :D
Kahramanlık yapıp kapkaççıları yakalıyordun, ulan bilinçaltına bak ya :D :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Ouzoo - 31 Ağustos 2009, 14:07:50
:D ;D
Kılıçoğlu Garage.

mecamir

Cem bi de şu canavara artık başka bi isim bulalım... Kaç senedir 'Çılgın İhtiyar' diyoruz da artık ihtiyar gibi görünmüyo, botox yaptırdı :) Sanırım alet şu aralar döşemecidedir  ;)

escocem

yok kuzen döşemeye vermedim serviste sedat abide alet..direksiyon kutusunun bağlantı vidalarından biri kırılmıştı içime sinmedi komple söküp vidayı hallettik.vida dediğime bakma tam 4 saat uğraştık kesip biçilmesin diye şaka gibiydi recep abinin beni kovmasına ramak kaldı yani:)sonra deliklerin contalarını felan taktım,motor içinde bazı boruların yerlerini değiştirdim sadelik amacıyla..baktımki saat 5e geliyor bay çor'a gittim biraz orda takılıp geri döndüm sedat abiye bıraktım arabayı..kapıları felan takıcak cuma öğlen alıcam döşemeye vericem..

escocem

Alıntı yapılan: Ouzoo - 31 Ağustos 2009, 14:07:50

oğuz alem adamsın  :) ilginç bi konu var yalnız bugün arabayı rüyasında gördüğünü söyleyen 3. kişisin..biri mekanik ustamdı arabanın yanlarına kırmızı serit atmışım öle görmüş anlatıp durdu..diğeride sanayide eski tuning sitelerinde takıldığımız zamanlardan bir arkadaştı elektirikçinin orda denk geldik oda arabayı kapı kolları body dahil komple beyaz yapmıştın diye anlattı durdu vardır bi hayır bakalım ;)

escocem

resim çok fakat her çektiğimizi atmaya kalksak zaman yetmez..araba yürüyor artık fakat benden önce ustalar bindi hep ben motorla gidiyorum adamlar arkadan arabamla geliyorlar içim gitmiyor değil :)

siyahbereli

çalışmalar gönlüne göre oluyordur inşallah bitirince güzel günlerde binmen dilegiyle....

rsumerkan

cem usta bu sactan uzatılmış dodiklerin hazırı varmıdır yoksa hep eldemi yapılıyor ölçü tutturma açısından sordum
tekrar golf mk1 yeni proje

GolfMk1Cabrio

Cem abi üzülme sende turlarsın ustaların canı çekmiştir oda fırsatı yakalayınca malum bidaha böle arabaya nerde binecek  ;D Bu arada Angellar hayırlı olsun artılı lardanmı ne kadara aldın ve nerden  >:D Bu kardeşinde angellanmak istiyoda fırsat olmuo arabanın motor taksidi muayene taksidi bide muayeneye faiz bindi  :o  :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mecamir

Alıntı yapılan: rsumerkan - 02 Eylül 2009, 04:07:05
cem usta bu sactan uzatılmış dodiklerin hazırı varmıdır yoksa hep eldemi yapılıyor ölçü tutturma açısından sordum

Kaportacı gerçekten işin ehli olunca mm'sine kadar tutturuyor ;) Hazır değil, alın teri :)

mecamir

Alıntı yapılan: gokhanficici - 02 Eylül 2009, 07:52:40
Cem abi üzülme sende turlarsın ustaların canı çekmiştir oda fırsatı yakalayınca malum bidaha böle arabaya nerde binecek  ;D Bu arada Angellar hayırlı olsun artılı lardanmı ne kadara aldın ve nerden  >:D Bu kardeşinde angellanmak istiyoda fırsat olmuo arabanın motor taksidi muayene taksidi bide muayeneye faiz bindi  :o  :(

Cem'in yerine cevaplıyorum habire, o iştedir zaman bulamaz diye... Angel'ları ben almıştım, artılı, angellı ve light smoked :) Sanırım 6 ay falan oldu alalı, İstanbul'dan BB Tuning'den :) Kredi kartına taksit yapan yerler var, zaten eskisi gibi değil artık fiyatları... 

escocem

Alıntı yapılan: rsumerkan - 02 Eylül 2009, 04:07:05

hazırı yok malesef..her biri 3günde yapılıyor malum bu kadar zaman uğraşılınca ölçü kaçma imkanı zaten olmuyor ;)

mecamir

Bi de yaptıran titiz (kıl) olunca...  :D  :D