Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 39

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mecamir

Allah patlatmadan bitirmeyi nasip etsin :) ağzından yel alsın  :D

escocem

bugün elektirikcime bıraktım aracı,sanrıım cuma günü almış olurum..pazartesi tesisatı serip bi bakıcaz muhtemelen 1-2 kablo değişmeyle kurtarırız diye düşünğyorum..Aksi halde komple sıfır tesisat yapıp çıkıcam :)

cabrio63

maşallah cem bendesenden  gaza geldim bir iki bişey yaptım bugün :)

escocem

escocem

cabrio63

ohh ohh paşam çekicilerde geziyo  :sevgi: bu orjinal gti radyatörümü cem?

Han

:tamamdir :sevgi: baskı balatayı da sökmüşsün :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

sekonline

usta bbsleri gri yapsana ortaları siyah olmasın bence tabi bnm görüşüm...

sekonline

yada ortasıı beyazda olabilir....  :tamamdir

escocem

arabada ne varsa değiştirdim desem yalan olmaz heralde..radyatör orjinalinden 4cm daha enli olan bi model,hacimli motorlardan birisinin ama hangisinin bende bilmiyorum açıkcası..triple diye geciyor 3 katlı..

mecamir

Alıntı yapılan: sekonline - 23 Ağustos 2009, 22:37:35
usta bbsleri gri yapsana ortaları siyah olmasın bence tabi bnm görüşüm...

borbet forever  :tamamdir  :sevgi:  boşver bbs'i  ;)

mecamir

Bugün gittim baktım elektrik işi de bitmiş , sahibini bekliyodu döşemeciye gitmek için :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mecamir - 29 Ağustos 2009, 18:04:27
Bugün gittim baktım elektrik işi de bitmiş , sahibini bekliyodu döşemeciye gitmek için :)
Sahibinimi bekliyomuş yani beni beklio ah Gökhan gelsede bi tadıma baksa diye ama rüyamda anca ben gitmeye kalksam Cem abi beni kıtır kıtır doğrar ulan daha ben arabamın zevkini çıkartamadım sana noluyo diye olsun ben onada rağzıyım döşemeye gerek yok stepne üstündede giderim  :D  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

e12

Alıntı yapılan: gokhanficici - 29 Ağustos 2009, 19:47:13
Sahibinimi bekliyomuş yani beni beklio ah Gökhan gelsede bi tadıma baksa diye ama rüyamda anca ben gitmeye kalksam Cem abi beni kıtır kıtır doğrar ulan daha ben arabamın zevkini çıkartamadım sana noluyo diye olsun ben onada rağzıyım döşemeye gerek yok stepne üstündede giderim  :D  ;D
;D :D ;D :tamamdir