Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 26

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

beyaz göbekli bbs rslere bak cem nekadar güzel

escocem

kadir verdiğin örnek güzel gerçekten fakat ön jantları her gün temizlemek gerekir beyaz yaparsak.

cabrio63

bence parlak daha iyi :)

escocem

arka dodikler bu akşam itibariyle 9j jantlar ile sürtmeyecek ve dodik plastiklerini takabileceğim şekilde ayarlandı.Ben öğlen sanayiye uğradığım için yapılış aşamasından 1-2 resim aldım.Arkadaşın biri sağolsun koltuk ayarlamış kızakları ayarladıktan sonra onlarıda kaptık geldik eve şimdilik..

cabrio63

golf-line2

bencede koltuklar :tamamdir

Alıntı yapılan: escocem - 28 Nisan 2009, 00:50:15
kadir verdiğin örnek güzel gerçekten fakat ön jantları her gün temizlemek gerekir beyaz yaparsak.

temizle nasıl olsa icin rahat etmez kirlenirse arac benim gibi pipirikliysen :D

Mk1GTI

Cem ustanın sanırım şu durumundaki psikolojisi ile azından çıkanların aynen böyle olması gerek....  Ulen cem senin dodiklerininde, bu araca bu dodikleri koyanında, Allah nasıl biliyosa seni öyle dodik yapsın.... :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

G60

Koltuklar fenaymış. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: G60 - 28 Nisan 2009, 21:19:57
Gerçektende öyle bende istiyorum  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 28 Nisan 2009, 13:27:28
Cem ustanın sanırım şu durumundaki psikolojisi ile azından çıkanların aynen böyle olması gerek....  Ulen cem senin dodiklerininde, bu araca bu dodikleri koyanında, Allah nasıl biliyosa seni öyle dodik yapsın.... :D :D

yok abi resim çekilirken öle değildi ama bugün gittiğimde öle oldu biraz sanırım:D plastiği takmasam çok tatlı bi dodik çıkmıştı ortaya fakat koy abi plastiği dedim yerleştrdikki tam üst noktadan dodiği öpmüyor plastik..hem genişletip hem plastiği takmayı istemek doğru bir şey değil onu anladım:)bi kere kafaya taktım illa öle olcak onuda anladım >:D

escocem

Alıntı yapılan: G60 - 28 Nisan 2009, 21:19:57
fena bi araç çıkarmak için önce elimizdeki fena ustayı kandırdık ;)ardından konforu ve görüntüyü sağlayacak fena parçalardan devam etmeye çalışıyoruz...bu sırada insan zaman zaman fena olmuyor değil tabi :saskin:

taha_jetta80

heralde beyaz şeytan olacak bu sonunda abi 8)

OffLineR

Ne zaman göriciiz canavarın bitmiş halini :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

escocem

arka dodikle uğraşıyoruz halen bugün yine şekil değiştirdik bakalım.öğlen çizdim ayrıldım yarın akşama umarım istediğim ve tahmin ettiğim şekilde bitmiş olacak bir taraf ok verdimmi ertesi akşama karşısıda okdir.sonra biraz taban sonra ön dodikler ve sunroof sonra boya :)