Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 29

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efsane

evet cem benım   selim

escocem

eyv.selim..migrosa geçtim yarından itibaren gel yanıma uğra bi sıra..

escocem

ustanın kendine özel durumlarından dolayı 2 hafta kadar şehir dışına çıkması gerekiyor..yarın sabah motoru indirdikten sonra tavşan uykuya yatacak :-\

G60

Alıntı yapılan: escocem - 10 Mayıs 2009, 18:24:28
senin ağzından güzel bir şey duymak ne güzel oluyomuş lem..

Dur daha bitsin araba, o çamurluklar dilimde hala. Kurtlulamazsın . :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfMk1Cabrio

Birkaç gündür takip edemiyorum peki Cem abi jantı kararlaştırdınmı (BBS,Fitipaldimiydi neydi Borbet) ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

efsane

inş cem gelirim  hayde kotu olmuş be kardeşim desene 2 hafta daha attı  neyse allah can saglıgı versın

escocem

usta olmayınca iş başa düştü izin gününde,yeni geldim sanayiden bi go-kart sözleşmemiz var arkadaşlar ile gelince fotoları paylaşırım :)

escocem

escocem

burdan bi kardeşim için kaşı döktüm dökülmüş halinin resmini çekemedim,kurumasını bekleyecek zamanım yoktu.Bir çok kişinin draglardan tanıdığı makineler sık sık denk geldi gün içinde fakat en sevdiğim selahattin abinin makine olduğu için ekliyim istedim..Akşam eve gelince göstergyi biraz kurcaladım :)

escocem

son kreasyon şortumda kendini belli ediyor bu sırada:)

Mk1GTI

Vayyyyyyyy fantazi yapmışın cem allah kolaylık versin. +18 almış başını gidiyor....  :tavkiss:  :tavazn:

Bu kardeş kim acaba ? Bizde varız demi bu kardeşlik klanında :)

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

escocem

direk krmızı döktürcem senin için önümüzdeki hafta görüşücez.yetişemedim bu hafta arabayla uğraşınca..

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"