HURDA MK2 TEK KAPI ARIYORUM...

Başlatan car wolf, 08 Ocak 2008, 14:04:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

İyi günler arkadaşlar bildiğiniz ucuz (1,000-YTL) içi döküntü olsun önemli değil, motoruda bitik olsun, yeterki kaporta da fazla  çürük ve hasar olmasın, tek kapı olursa sevinirim yaza proje var.NOT: Araç İstanbul da özellikle Anadolu yakasında olursa çok memnun olurum.

Saygılar...
My Cars Audi & Vw Germany Style

car wolf

4 kapılısınada razıyım  :D kendi paramla yapıcam kenarda az da olsa bi birikimim var.Babamdan hayır gelmedi o kadar dememe ramen iş başa düştü artık  :tamamdir çevrenizde ucuz dediğim gibi mk2 varsa haber verirseniz sevinirim

ramcho®

1000 ytl gibi rakama bulman çok zor.

car wolf

Alıntı yapılan: ramcho® - 08 Ocak 2008, 14:45:33
1000 ytl gibi rakama bulman çok zor.
Biliyorum ama kendi param olduğu için mecbur o fiyatlarda bulmamlazım gene üç , beş çıkar o sorun değil. ;)

nizam

Alıntı yapılan: car wolf - 08 Ocak 2008, 14:04:23
İyi günler arkadaşlar bildiğiniz ucuz (1,000-YTL) içi döküntü olsun önemli değil, motoruda bitik olsun, yeterki kaporta da fazla  çürük ve hasar olmasın, tek kapı olursa sevinirim yaza proje var.NOT: Araç İstanbul da özellikle Anadolu yakasında olursa çok memnun olurum.

Saygılar...

sedat anladın abisi sen ben yine bişey demiyorum sen zaten golf yüzünden ruh sinir hastalıklarına yatacan bu gidişle... :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

Alıntı yapılan: nizam - 08 Ocak 2008, 15:16:15
sedat anladın abisi sen ben yine bişey demiyorum sen zaten golf yüzünden ruh sinir hastalıklarına yatacan bu gidişle... :D
:D ;D az kaldı zaten bakırköyde doğudum :D anladım ama biriktirdim abicim paramı.Yaza kadar yapıcam makine  ;)

DeviL_MusTy

gel ben sana satayım benımkını sedat ugrasma hıc aramakla  :D :D

G60

1000 YTL'ye kesilmiş yarısını alabileceğini bile sanmıyorum.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nizam

Alıntı yapılan: G60 - 08 Ocak 2008, 18:13:05
1000 YTL'ye kesilmiş yarısını alabileceğini bile sanmıyorum.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golf-line2

4000'e buursan ben alıyım ;)

ama kendi cabalarınlar bişeler yapmak gercekten güzel

®oyal

Değerini bilmeyen varsa bedava verir.
Sebret bulursun sedat.

escocem

bulunur arkadaşlar abartmayın nerelerde neler düşüyor ayağa.yalnız bu işler adresle olmuyor >:Dhem ucuz arıyorsun hemde cekinmesen bi sabah kalktığımda kapının önünde olsun diceksin :D ;)

Firestarter

Ben bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum artık.  :)

volksport

Alıntı yapılan: Firestarter - 09 Ocak 2008, 01:49:48
Ben bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum artık.  :)

Sen yorum yapma zaten sayende piyasa değerlendi, her gördüğün golf'e abi satıyomusun diyosun. :D :D :D :D

Adam da uyanıyo senin yüzünde fazla fiyat çekiyo....