Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
HURDA MK2 TEK KAPI ARIYORUM...

HURDA MK2 TEK KAPI ARIYORUM...

Başlatan car wolf, 08 Ocak 2008, 14:04:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

İyi günler arkadaşlar bildiğiniz ucuz (1,000-YTL) içi döküntü olsun önemli değil, motoruda bitik olsun, yeterki kaporta da fazla  çürük ve hasar olmasın, tek kapı olursa sevinirim yaza proje var.NOT: Araç İstanbul da özellikle Anadolu yakasında olursa çok memnun olurum.

Saygılar...
My Cars Audi & Vw Germany Style

car wolf

4 kapılısınada razıyım  :D kendi paramla yapıcam kenarda az da olsa bi birikimim var.Babamdan hayır gelmedi o kadar dememe ramen iş başa düştü artık  :tamamdir çevrenizde ucuz dediğim gibi mk2 varsa haber verirseniz sevinirim

ramcho®

1000 ytl gibi rakama bulman çok zor.

car wolf

Alıntı yapılan: ramcho® - 08 Ocak 2008, 14:45:33
1000 ytl gibi rakama bulman çok zor.
Biliyorum ama kendi param olduğu için mecbur o fiyatlarda bulmamlazım gene üç , beş çıkar o sorun değil. ;)

nizam

Alıntı yapılan: car wolf - 08 Ocak 2008, 14:04:23
İyi günler arkadaşlar bildiğiniz ucuz (1,000-YTL) içi döküntü olsun önemli değil, motoruda bitik olsun, yeterki kaporta da fazla  çürük ve hasar olmasın, tek kapı olursa sevinirim yaza proje var.NOT: Araç İstanbul da özellikle Anadolu yakasında olursa çok memnun olurum.

Saygılar...

sedat anladın abisi sen ben yine bişey demiyorum sen zaten golf yüzünden ruh sinir hastalıklarına yatacan bu gidişle... :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

Alıntı yapılan: nizam - 08 Ocak 2008, 15:16:15
sedat anladın abisi sen ben yine bişey demiyorum sen zaten golf yüzünden ruh sinir hastalıklarına yatacan bu gidişle... :D
:D ;D az kaldı zaten bakırköyde doğudum :D anladım ama biriktirdim abicim paramı.Yaza kadar yapıcam makine  ;)

DeviL_MusTy

gel ben sana satayım benımkını sedat ugrasma hıc aramakla  :D :D

G60

1000 YTL'ye kesilmiş yarısını alabileceğini bile sanmıyorum.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nizam

Alıntı yapılan: G60 - 08 Ocak 2008, 18:13:05
1000 YTL'ye kesilmiş yarısını alabileceğini bile sanmıyorum.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golf-line2

4000'e buursan ben alıyım ;)

ama kendi cabalarınlar bişeler yapmak gercekten güzel

®oyal

Değerini bilmeyen varsa bedava verir.
Sebret bulursun sedat.

escocem

bulunur arkadaşlar abartmayın nerelerde neler düşüyor ayağa.yalnız bu işler adresle olmuyor >:Dhem ucuz arıyorsun hemde cekinmesen bi sabah kalktığımda kapının önünde olsun diceksin :D ;)

Firestarter

Ben bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum artık.  :)

volksport

Alıntı yapılan: Firestarter - 09 Ocak 2008, 01:49:48
Ben bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum artık.  :)

Sen yorum yapma zaten sayende piyasa değerlendi, her gördüğün golf'e abi satıyomusun diyosun. :D :D :D :D

Adam da uyanıyo senin yüzünde fazla fiyat çekiyo....