Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri - Sayfa 2

03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri

Başlatan volksport, 06 Ocak 2008, 22:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

Alıntı yapılan: suggestion - 06 Ocak 2008, 23:04:35
Şimdiden 20 kişi..15 araba desen en kötü nereye sığar bu araçlar Avcılarda?

oğuz sahil ne güne duruyo :D ;D

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 06 Ocak 2008, 23:04:35
Şimdiden 20 kişi..15 araba desen en az nereye sığar bu araçlar Avcılarda?

Faruk, Otopark için Deniz Otobüslerinin otoparkını ayarlıycam diyordu, o olmazsa sahile rahat sığarız,hatta bi iki site daha buluşma yapar... :D :D :D

concrete

katılıcam katılıcam katılıcam bu sefer katılıcam kardeşim.... :D umarm o gün hava inanılmaz güzel olurr hatta tarihe geçer şubat ayında bu kadar güzel bir havaya rastlanmadıgı için :D şimdiden herkeze ii eglenceler dilerim... yenilikleri beklioruss yer ve mekanı da bekliorus ...
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

golf-line2

Alıntı yapılan: concrete - 06 Ocak 2008, 23:14:25
katılıcam katılıcam katılıcam bu sefer katılıcam kardeşim.... :D umarm o gün hava inanılmaz güzel olurr hatta tarihe geçer şubat ayında bu kadar güzel bir havaya rastlanmadıgı için :D şimdiden herkeze ii eglenceler dilerim... yenilikleri beklioruss yer ve mekanı da bekliorus ...

sen yakınsın zaten mekana :D ;D

golf-line2

Alıntı yapılan: Firestarter - 06 Ocak 2008, 23:19:29
Yakın olanlar nasıl heyecanlı oluyorlar baksanıza.  :saygılar

yapma ibo senden cok heycanlı olan yoktur kim bilir belkide kac tane mk1 gelecek die hayal kuruyosundur :D ;D

Firestarter

Yok valla. Ben çoğunu görüyorum ki zaten.  ;D

golf-line2

Alıntı yapılan: Firestarter - 06 Ocak 2008, 23:25:31
Yok valla. Ben çoğunu görüyorum zaten ki.  ;D
sıra bizdeydi ibo biliosun awrupa yakası :tamamdir

concrete

Alıntı Yapsen yakınsın zaten mekana :D
vallahi alakası yok yakın da sayılmam açıkcası neredeyse 8 9 km var avcılara aaaaaaa :D :D :D
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

golf-line2

Alıntı yapılan: concrete - 06 Ocak 2008, 23:39:33
vallahi alakası yok yakın da sayılmam açıkcası neredeyse 8 9 km var avcılara aaaaaaa :D :D :D

şiiit ibo şimdi ayaklanacak :D ;D

Ouzoo

Alıntı yapılan: concrete - 06 Ocak 2008, 23:39:33
benimde 15-20 km flm ben bu koşullarda gelemem  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

golf-line2

volksport

Beyler tamam konuyu dağıtmayalım, bunu konuşurken İbrahimde yanımızdaydı, kendide tamam dedi...

nizam

kilometre hesabı yapmayın bakim gelmek isteyen gelecek ortak zevkimiz var bunun için yapacak bişey yok canlar ge-le-cez...bitmiştir.
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)