Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri - Sayfa 6

03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Ön Görüşleri

Başlatan volksport, 06 Ocak 2008, 22:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ex_tremegolf

güzel olacak inş.... tarih yazcazz tarihhh...  ;D ;D ;D  konvoyyy yapalımm  :sevgi: :sevgi:

vw6n

Arkadaşlar herkes kameralarını fotoğraf makinalarını ayarlasın pilleri jarja koysun sonra keşke demeyin.Ben demiştim :saskin:

volksport

Alıntı yapılan: sortie34 - 08 Ocak 2008, 22:10:01
Arkadaşlar herkes kameralarını fotoğraf makinalarını ayarlasın pilleri jarja koysun sonra keşke demeyin.Ben demiştim :saskin:

:D :D :D :D :D Ben bi de kameraman arkadaş ayarlıyım...

cinfizz

Aranızda daha yeniyim, 
Bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim   ::)

volksport

Alıntı yapılan: cinfizz - 08 Ocak 2008, 22:49:16
Aranızda daha yeniyim, 
Bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim   ::)

tabii ki bekleriz konuyu düzenli takip ederseniz,buluşma tarihine kadar tüm ayrıntıları paylaşıcaz listeye isminizi ekliyorum,Bekleriz... :tamamdir

vw6n

Eralp herhagibir faliyet varmı lokanta,kafe falangibi bişeyler yoksa isteklere göremi bişeyler yapılcak??

volksport

Alıntı yapılan: sortie34 - 08 Ocak 2008, 22:59:09
Eralp herhagibir faliyet varmı lokanta,kafe falangibi bişeyler yoksa isteklere göremi bişeyler yapılcak??

Organizasyon o tarafını ev sahibi olduğu için Faruk ayarlıyor Abdullah Abi, Kendisi resimleri ve açıklamaları yapıcak en kısa zamanda... :tamamdir

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

sharkhunter

Haftalar sonra siteye yazıyorum kusura bakmayın.eralp başıma iş yıkmş haberim yok benim böle bir organizasyondan ;D
şaka bir yana abilerim kardeşlerim hepinizi en güzel şekilde ağırlamak için uğraş veriyorum.Yemek konusunda yerlerle görüşüyorum fikirler alıyorum.sizinde öneriniz olursa onuda değerlendirip planlarız.avcılarda yer konusunda sıkıntımız yok rahat park yerimiz var yemek konusunda çözüm üretip en kısa zamanda sizlere bildireceğim.Avcılasra yakın arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum saygılar..

volksport

Alıntı yapılan: sharkhunter - 08 Ocak 2008, 23:17:15
Abilerim kardeşlerim hepinizi en güzel şekilde ağırlamak için uğraş veriyorum.Yemek konusunda yerlerle görüşüyorum fikirler alıyorum.sizinde öneriniz olursa onuda değerlendirip planlarız.avcılarda yer konusunda sıkıntımız yok rahat park yerimiz var yemek konusunda çözüm üretip en kısa zamanda sizlere bildireceğim.Avcılara yakın arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum saygılar..

Faruk gerekli çalışmaların Avcılar ayağını kovalıyor arkadaşlar...  :saygılar Hafta sonu resimlerle dönücek bana...

cabrio63

ya evet 3 şubat mış benim gönlüm 22 şubat a akmış neden bilemiorum :D

Firestarter

Yemek pek önemli değil. Kapalı yer olsun da, o önemli. Malum havalar soğuk.  :)

renum

makına calısırsa onla yada bısıkletle gelmeyı dusunuyorum bence harıka bır organızasyon ;)