Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
22.09.2007 İftar Yemeği Buluşması Yorumları, Resimleri - Sayfa 11

22.09.2007 İftar Yemeği Buluşması Yorumları, Resimleri

Başlatan volksport, 22 Eylül 2007, 20:47:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Firestarter

Bunlar ne ya, üflesem uçar bunlar  ;D Benim ufaklıkla gelirsem, sesinden kaçarlar Mete abi, merak etme sen  :D

mcsahan

bi kamyon şöförü arkadaş ben çok severim köpeklerde beni sever dedi. yanaştı. aman abi diyene kadar adamı kabasından HART.
sen bilirsin. senin eksoz sesin gibi nice gürültü var fabrikada:D

sharkhunter

Aga yemekte biz bu resimden daha kalabalıktık hemde 7 8 kişi filan..yok mu ibo ole resim...?

nizam

Alıntı yapılan: sharkhunter - 24 Eylül 2007, 16:42:15
Aga yemekte biz bu resimden daha kalabalıktık hemde 7 8 kişi filan..yok mu ibo ole resim...?

faruk ibo kafasına göre resim atıyor yada makaslıyor resimleri mk1 görüsce adam onlardan baska resim çekmemiş ne polo ne benim düldül  :D

rtükçü iboooo...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Firestarter

Var daha çok resim var, herkesin aracını çektim ben ;) Yavaş yavaş ekliyorum. Yemek resimlerinden de var birkaç tane. Bu arada bütün resimleri de zip'leyip ekleyecegim  ;)

sharkhunter

İbo akşam yemeğinin daha kalabalık fotosu varmı çekebilmişmiydin yada gökhan abi çektimi acaba :(

nizam

mete abi uzaktan uyuz gibi duruyorlar ama bakıslarda ve anlattıklarından da anlasıldıgı gibi köpekcikler içlerinde pisikopatlık saklıyorlar gelmeden ararım abi ben seni her yerimi seviyorum sevgiden anlayan cins değil bunlar  :o
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Firestarter

Az yiyin az  ;D

Abi yakma şunları ya, her yaktığında resim almak zorunda kalıyorum  :)

Ramazan daha şekil resimleri var, merak etme  :)

Erdem abimizin farlar yakıyor vallahi  :)

volksport

Alıntı yapılan: Firestarter - 24 Eylül 2007, 18:22:13

-Abi şu siyah şeritli arabanın sahibi var ya..

-He şu mu?

-Abi ben onu ısırırım ya, uyuz  olmaya başladım adama zaten, Çekmesene kardeşim...

:D :D :D :D :D :D :D

G60

Alıntı yapılan: ramcho® - 24 Eylül 2007, 13:21:43
Volkswagen > Jetta > 1.6 Primeline > . . . #2549486 - sahibinden.com

bide bu var tek kapı..

Ah ah, paran olucak, garaja çekeceksin. ;)

Mete abi bu arada Alman çoban köpeğin pek iyi bir cins değil. Benden söylemesi. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

vw6n

Vay vay vay güzel kareler ama o karelerde benim Yeşil ördek yok keşke olsaydı :'(

Firestarter

Tunç abi saol ama daha fotograf var ekleyeceğim. Bir sonraki mangal buluşmasına kesin geliyorsun Abdullah, anlamayız  :)