Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
22.09.2007 İftar Yemeği Buluşması Yorumları, Resimleri - Sayfa 8

22.09.2007 İftar Yemeği Buluşması Yorumları, Resimleri

Başlatan volksport, 22 Eylül 2007, 20:47:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teo

ya valla iftar yaptigimiz yerde ben bi kadayif dolmasi ve incir dolmasi resmi cektim tabakta ama; siteyle ilgisiz olur diye koymadim:)

Alıntı yapılan: Halil Kara - 24 Eylül 2007, 00:01:56
Tek kelimeyle mukemmel olmus.Gokhan abinin ekledigi fotolara baktimda keske bende orda olsaydim diye gecirdim icimden :tamamdir
Oncelikle Gokhan abi eline emegine saglik fotolari eklemissin.Bulusmaya katilan ve bu bulusmayi organize edip planlayan herkese tek tek tesekkur ederim.

Acaba iftar yapilan yerdeki fotolariniz mevcut mu?merak ettim de :D

Hayilir geceler...

sismic

arkadaşlar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...  gerçekten beklediğimden daha güzel ve daha sıcak bir ortam oldu. daha önceleri de birçok sitenin birçok toplantılarına katıldım ve birçok organizasyonlarında bulundum hatta kendim bile organizasyon ve toplantı düzenlediğim oldu fakat bu site farklı bu site çana yakın arkadaşlık ve dostlukla kurulmuş bir site ve en önemlisi de volkwagen kardeşliği ve sevgisi. sitede 1970 modelden tutunda 2007 modele kadar farklı tarzda farklı modellerde araç olduğu halde aramızda hiçbir fark yoktu hepimiz 20 yıllık arkadaş gibiydik. hepinizi ilk defa gördüğüm halde kendi adıma çok güzel izlenimler edindim. ilginiz için ayrıca teşekkürler...

Bundan sonraki düzenlenen tüm organizasyonlarda beni de görebilirsiniz artık  ;) aracım olsa da olmasa da herzaman yanınızdayım  ;)

Firestarter

Sende saol Kemal. Tufan ile biraz geride kaldınız masa olarak, o yüzden kusura bakmazsınız insallah ama çok eğlendiğiniz belliydi ;) Tekrardan teşekkür ediyorum.

Firestarter

Sonunda resimleri upload işine başladım  :)

Carrefour Otoparkında beklerken;

kmnst

buluşmayı organize eden ibrahim ve orda bulunana bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum . Çok güzel samimi ve eglenceli bir buluşma idi. işallah birdahaki sefere kendi arabamla gelirim :)

ramcho®

sharkhunter

İbo tekrardan saolasın hem buluşma için hem resimler için..Ya bu kadar resimle çökmez dimi site  :D

yakkir

Resimler için teşekkür ederim,buluşmanın güzel geçtiği şüphesiz,yakınlarda olsam gelirdim ama ne mümkün.
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

ramcho®

nizam

ibo benim arabanın bi bası var bi arkası baska resmi yok mu baba....
benim araba tek diye ücrete mi tabi aslanım kraliçem olmaz ki... :bekleriz:
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

car wolf

hani benim arabayıda çekmemişsin ibo abi  ;D  :D  >:D 
My Cars Audi & Vw Germany Style