Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Araç boş viteste mi viteste mi az yakar? (Video) - Sayfa 4

Araç boş viteste mi viteste mi az yakar? (Video)

Başlatan MasterWK, 03 Mart 2012, 22:05:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

:) ya şaka bi yana da bu bluemotion süper bir olay ya çok istiyorum ben ama bizimkiler bu küçük bize yetmez diyorlar ama bilmiorlar polonun büyük olduğunu :(
This is the best one until we make a better one.......

kemal_koker

valla koltugu en arkaya dayayınca hakikaten küçük bir araç aldık alalı bir kez ailece bindik onda da ilk haftasıydı daha aracın hep beraber berlin kaplanına mı ne gitmiştik :D hiç hoş olmadı benim açımdan cama yapışık sürdüm :D

edit: ailem 4 kişi

caner4

:) o zaman polo büyüksün sloganı çürümüş bulunmakta..
This is the best one until we make a better one.......

o.bilge

Valla bizim aile 3 kişi benim arkama kimse oturmuyo sorun yok ;D polo gaaayet büyük valla :D

kemal_koker

özgür ablan evlendi de bi fert azaldı. sıra sana geldi ha bu arada :D teyy teyy teyyyy  :-*

o.bilge

Yok ablam değil kuzenim. Ben tek kardeşim  ;D 8)

kemal_koker

enişte enişte diyordun :D bende ablan var ve evlendi olarak düşündüm :D ailenin biricik tek çocuğu özgürcan :D bi elinde ipad bi elinde iphone lu özgürcan :D :D :D

o.bilge

ahahah enişte diyorum en kolayı o.

kemal_koker

o.bilge

salihsefa

6R cıların konudan bağımsız geyiğe sarmasına bayılıyor keyfle okuyorum  ;D (kinaye yoktur harbi hoş muhabbet yaa)

katılıyorum viteste az yakar  :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

kivanc2003

lastik havalarınızı kontrol edin benimkiler 25 teymis :) bende diorum niye yakıt arttı 33 yaptım 7 kurus düstü :D

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 13 Mart 2012, 12:37:47
lastik havalarınızı kontrol edin benimkiler 25 teymis :) bende diorum niye yakıt arttı 33 yaptım 7 kurus düstü :D
aynen kıvanç abi ben de 2 ayda bir bakıyom lastiklere,,gerçi yağmurlu havalarda kalkışlarda ara sıra biraz kayıyoz ama olsun... bu arada abi sonax ta cilalı yıkatıyom arabayı on numara parlıyo yağmur kayıp gidiyo tavsiye ederim.. ;)  ama sen kendi tekniklerinlede süper yapıyosundur porçöz falan  :D