Gönderen Konu: Aranızdan ayrılıyorum  (Okunma sayısı 16184 defa)

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
Ynt: Aranızdan ayrılıyorum
« Yanıtla #28 : 30 Ocak 2012, 23:48:27 »
zamanla öğreniyorsun Caner :) sanayide güveneceğin adam yoksa parçayı kendin al,hatta bir tüyo mekanik parçaları Skoda'dan alın :)

Aha birşey daha öğrendik. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #29 : 31 Ocak 2012, 01:36:32 »
işte sanayi eşrafı onu dikkate almıyo abicim. sen borayı yanaştırdın mı aha geldi tavuk yol yolabildiğin kadar diyolar içlerinden ben gözlerinde bunu görebiliyorum. şimdi bi pejo 306yla gidelim bi borayla gidelim bakalım kaçar lira çıkacak hesaplar. adam bu vw biniyosa ne versek alcak zaten diye veriyorlar odunu veriyorlar odunu.... :o
parçanı kendin alacan, tanıdığın, becerikli ustaya işçilikle yaptıracan ;)

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 31 Ocak 2012, 08:49:29 »
Allah utandırmasın..her daim mutlu eylesin..hayrlı olsun..

Amin.Teşekkürler.

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2012, 14:08:59 »
ben aldıktan sonra baya bi hayır duada bulunmuştum..ilk adamla birlikte bindiğimde "kardeş bu ağır arabadır kasislerde tak diye ses çıkarabilir sen yavaş git" demişti..ben de herhalde doğrudur benim daha önce hiç boram olmadı ya adam benden iyi biliyor diye düşnüp dediğini yapmıştım..halbuki karamanın koyunu sonradan çıktı oyunu.memlekete bir geldik.bizim araba kasislerde tak tak ötüyor ..anlaşıldı ki alt takım yenilik istiyormuş.amortisörler filan hepsi değişti..ben bildiğim bütün hayrlı duaları okdum..ha bu arada fethiyede her zaman gittiğim ustayı da hayrla bol bol yaad ettim ara ara..benim amortisörleri değiştirdiler bu sefer de alttan lokur olkur ses gelmeye başladı..sonra dediler ki takozu değiştirmemiştik bi de onu deiştirelim..ona da 120 tl bayıldık..sonra fren yapınca disklerde küt küt ses gelmeye başladı bu sefer dediler suya girmişsin diskler yamulmuş..ben de habire suya girdikçe her kış ben disk mi değiştircem deyip kızdım..artık gitmiyorum oraya..
fethiye bodrum kuşadası vb yerlerde sanayi ile hiç uğraşmam direkt yetkili servise giderim ekonomik anlamda rahat memleketler
uzman ve kaliteli bir işçilik alınacağını sanmıyorum son 2 yılda fethiye bölgesine tatile gidiyorum ordaki tanıdıklar aman sanayiden uzak dur diyor.
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 31 Ocak 2012, 14:35:57 »
fethiye bodrum kuşadası vb yerlerde sanayi ile hiç uğraşmam direkt yetkili servise giderim ekonomik anlamda rahat memleketler
uzman ve kaliteli bir işçilik alınacağını sanmıyorum son 2 yılda fethiye bölgesine tatile gidiyorum ordaki tanıdıklar aman sanayiden uzak dur diyor.
siz de haklısınız lakin memleketim burası tutup da başka bir yere gidemiyorum sanayii için..ama orjinal servis de mşllh..bir teker söküp taksalar bile sanırım işçilik  en az 50 yazarlar..bu da bana biraz ağır geliyor..
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2012, 14:36:21 Gönderen: tarihcifss »
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı vp703

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 07 Mart 2012, 11:09:03 »
valla arkadaşa katılmıyor değilim benim ilk arabam ilk deneyimim ama herşey acı :D calıstım ettim para biriktirdim biraz da kredi cektim golf aldım ya nazar değdi ya bişey 2 bin tl yi gecti 4 ayda :/ arabayı istediğiniz servise götürün bişeyi cıkmıyor ama gel gelelim sanzımandan kimse bahsetmiyor :/
ben sunu ögrendim abilerim
eğer büyük bi sorunla karsılastıysanız hiç sanayiye bulasmayın direk servise gidin 100 lira fazla werin tertemiz iş yapsınlar. ben sanayicilere kaptırdıgım parayla serviste sorunlarımı 2 kere yaptırırdım hemde gözüm arkada kalmayarak.

bu konu da konusacak cok sey var yazmaya kalk sabaha kadar yazarsın
sanayiye ancak sahinim doganım varsa giderim

antalya ya servise gidip gelmek benim için 250 km 65 tl gaz a mal oluyor 100 tl de fazla paramın gitmesine ama tertemiz sorunsuz tek seferde arızalarım gideriliyor ve donerken de güzel bi yemek yiyor geliyorum sıkıntısız.
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 07 Mart 2012, 11:20:45 »
valla arkadaşa katılmıyor değilim benim ilk arabam ilk deneyimim ama herşey acı :D calıstım ettim para biriktirdim biraz da kredi cektim golf aldım ya nazar değdi ya bişey 2 bin tl yi gecti 4 ayda :/ arabayı istediğiniz servise götürün bişeyi cıkmıyor ama gel gelelim sanzımandan kimse bahsetmiyor :/
ben sunu ögrendim abilerim
eğer büyük bi sorunla karsılastıysanız hiç sanayiye bulasmayın direk servise gidin 100 lira fazla werin tertemiz iş yapsınlar. ben sanayicilere kaptırdıgım parayla serviste sorunlarımı 2 kere yaptırırdım hemde gözüm arkada kalmayarak.

bu konu da konusacak cok sey var yazmaya kalk sabaha kadar yazarsın
sanayiye ancak sahinim doganım varsa giderim

antalya ya servise gidip gelmek benim için 250 km 65 tl gaz a mal oluyor 100 tl de fazla paramın gitmesine ama tertemiz sorunsuz tek seferde arızalarım gideriliyor ve donerken de güzel bi yemek yiyor geliyorum sıkıntısız.

aynen katılıyorum....
This is the best one until we make a better one.......

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.