Gönderen Konu: Aranızdan ayrılıyorum  (Okunma sayısı 16153 defa)

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
Ynt: Aranızdan ayrılıyorum
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2012, 00:38:58 »
işte sanayi eşrafı onu dikkate almıyo abicim. sen borayı yanaştırdın mı aha geldi tavuk yol yolabildiğin kadar diyolar içlerinden ben gözlerinde bunu görebiliyorum. şimdi bi pejo 306yla gidelim bi borayla gidelim bakalım kaçar lira çıkacak hesaplar. adam bu vw biniyosa ne versek alcak zaten diye veriyorlar odunu veriyorlar odunu.... :o

zamanla öğreniyorsun Caner :) sanayide güveneceğin adam yoksa parçayı kendin al,hatta bir tüyo mekanik parçaları Skoda'dan alın :)

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2012, 00:43:06 »
kardeşler ben kendim de kaza atlattım bir kia rio bir de bora ile..BORAnın gözünü seveyim...buna da lafım yok..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2012, 00:44:21 »
öğrendim ama çok acı şekilde öğrendim kartlarım full doldu. daha önce bi sorun yaşamıştım usta bujiler dedi. değiştir dedim 150 lira para aldı değiştirdim dedi. daha sonra başka bi ustaya gittim başka bi sorunla alakalı o da dedi abi bn aracı yaptım ama bujileri beğenmedim orj takmamış kim taktıysa bi ara değiştirelim dedi. şimdi ben hangisine inanayım bujilerin orj olup olmadığını nerden anlayayım  açıp bakamıyoruz ya sallıyorlar habire..
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2012, 00:55:40 »
git ikisine de içine sinmeyen yeri söyle caner..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2012, 00:58:51 »
suratlarına tükürsen yarabbi şükür dicekler abicim eşek semerini yemiyo yine haksız sen çıkıyosun...

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2012, 01:22:50 »
ben gittiğim  ustaların yanında bi öncekini kötülerim genelde yiyolar.yani yaptğını sonradan da olsa araştırdığımı göstemek için..anlasın kendi de yapmasın diye..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2012, 01:24:11 »
Ankara'da olsan seni bir servisle tanıştırırdım her fırsatta sanayiye gelmek için can atardın,kısmet değilmiş :( Caner orjinal bujiyi sadece VW servisinde bulabilirsin :) Onun haricinde Bosch buji satan herhangibir parçacıya gittiğinde sen arabanın motor kodunu söyle onlar çıkartıp verir. Bilemezlerse bile Bosch'un bayilerine verdiği kitapta her motor koduna en uygun buji gösteriliyor. Hatta senin buji FR7LD olması lazım :) ustaya söktür bujinin üzerinde yazana baktır muhtemelen ucuz olduğu için ngk takmışlardır,alacağın zaman kendin git al  ;)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2012, 01:36:51 »
Ankara'da olsan seni bir servisle tanıştırırdım her fırsatta sanayiye gelmek için can atardın,kısmet değilmiş :( Caner orjinal bujiyi sadece VW servisinde bulabilirsin :) Onun haricinde Bosch buji satan herhangibir parçacıya gittiğinde sen arabanın motor kodunu söyle onlar çıkartıp verir. Bilemezlerse bile Bosch'un bayilerine verdiği kitapta her motor koduna en uygun buji gösteriliyor. Hatta senin buji FR7LD olması lazım :) ustaya söktür bujinin üzerinde yazana baktır muhtemelen ucuz olduğu için ngk takmışlardır,alacağın zaman kendin git al  ;)

cahillik çok zor hacı abi :D bak sen ne güzel biliyosun :D
angaraya mı yerleşsem napsam :P

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2012, 06:42:50 »
Arkadaşlar illa ki forumdan ayrılmak mahiyetinde demedim.daha önceki araçlarımın da forumlarına hala giriyorum.Dediğiniz gibi ironi içeriyor.Masraf olur diyorsunuz.Kabulüm.Arabanın herşeyini değiştirdim.Hatta bora sayfasında bulunan bütün kronik arızalaarı 6 ay içerisinde aldım.Usta arabama baktı.Ben de yanındaydım.Ustayla aram iyi, tanıdık sayılır artık.PArçaları bilgisayardan beraber istiyoruz.El emeği nerdeyse almıyorlar.Ama arıza zaman içinde çıkıyor bana denk geliyor.Ben tık sesi gelen arabaya binmem.Rahat biri değilim.En son Malatya - Mersin yaptım.Araç bilyalarından ses geldi.Akdeniz ve güneydoğu bölgesinde parça yoktu korka korka geldim, araba 4'e de  atmadı.3 ile yavaş yavaş geldim.Şanzumanın bütün yağı yanmıştı.Daha değiştireli 1000 km olmamıştı.Şanzumanda talaş yoktu ama 3 vites biraz zarar görmüştü artık 3 e geçiş hissediliyor.Sorunu ustam hemen buldu.Şanzumana gelen hız sensörü erimiş.Boraya bindiğimde acep şimdi ne yazacak ekranda diye diken üstündeyim.Aracım çok temiz, görseniz içi dışı sıfır gibi.Çok severek almıştım.Ama gel gör ki vw, audi, skoda, seat a binmek gerçekten cüzdan istiyor.

Ayrıca desinler ki 10000 ver aracın sana birşey çıkarmayacak desinler, boraya binerim.Ama arıza, istek, 2 gün kargo derken herseferinde araç yatıyor sanayide.

Bana şans dileyin arkadaşlar.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2012, 11:32:19 »
Arkadaşlar illa ki forumdan ayrılmak mahiyetinde demedim.daha önceki araçlarımın da forumlarına hala giriyorum.Dediğiniz gibi ironi içeriyor.Masraf olur diyorsunuz.Kabulüm.Arabanın herşeyini değiştirdim.Hatta bora sayfasında bulunan bütün kronik arızalaarı 6 ay içerisinde aldım.Usta arabama baktı.Ben de yanındaydım.Ustayla aram iyi, tanıdık sayılır artık.PArçaları bilgisayardan beraber istiyoruz.El emeği nerdeyse almıyorlar.Ama arıza zaman içinde çıkıyor bana denk geliyor.Ben tık sesi gelen arabaya binmem.Rahat biri değilim.En son Malatya - Mersin yaptım.Araç bilyalarından ses geldi.Akdeniz ve güneydoğu bölgesinde parça yoktu korka korka geldim, araba 4'e de  atmadı.3 ile yavaş yavaş geldim.Şanzumanın bütün yağı yanmıştı.Daha değiştireli 1000 km olmamıştı.Şanzumanda talaş yoktu ama 3 vites biraz zarar görmüştü artık 3 e geçiş hissediliyor.Sorunu ustam hemen buldu.Şanzumana gelen hız sensörü erimiş.Boraya bindiğimde acep şimdi ne yazacak ekranda diye diken üstündeyim.Aracım çok temiz, görseniz içi dışı sıfır gibi.Çok severek almıştım.Ama gel gör ki vw, audi, skoda, seat a binmek gerçekten cüzdan istiyor.

Ayrıca desinler ki 10000 ver aracın sana birşey çıkarmayacak desinler, boraya binerim.Ama arıza, istek, 2 gün kargo derken herseferinde araç yatıyor sanayide.

Bana şans dileyin arkadaşlar.
şimdiden herşeyin hayrlısı olsun hakkkınızda..ama bu otomatiklerin şanzuman sıkıntıları yaşattıklarını duymuştum..manuel ve temizini bulun siz de..:D
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2012, 11:41:25 »
kızı almadan anasına bakıyorlar ya :) araba almadan önce de sahibine bakmak lazım. :)

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2012, 11:53:35 »
ben aldıktan sonra baya bi hayır duada bulunmuştum..ilk adamla birlikte bindiğimde "kardeş bu ağır arabadır kasislerde tak diye ses çıkarabilir sen yavaş git" demişti..ben de herhalde doğrudur benim daha önce hiç boram olmadı ya adam benden iyi biliyor diye düşnüp dediğini yapmıştım..halbuki karamanın koyunu sonradan çıktı oyunu.memlekete bir geldik.bizim araba kasislerde tak tak ötüyor ..anlaşıldı ki alt takım yenilik istiyormuş.amortisörler filan hepsi değişti..ben bildiğim bütün hayrlı duaları okdum..ha bu arada fethiyede her zaman gittiğim ustayı da hayrla bol bol yaad ettim ara ara..benim amortisörleri değiştirdiler bu sefer de alttan lokur olkur ses gelmeye başladı..sonra dediler ki takozu değiştirmemiştik bi de onu deiştirelim..ona da 120 tl bayıldık..sonra fren yapınca disklerde küt küt ses gelmeye başladı bu sefer dediler suya girmişsin diskler yamulmuş..ben de habire suya girdikçe her kış ben disk mi değiştircem deyip kızdım..artık gitmiyorum oraya..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Ocak 2012, 18:38:15 »
Hayırlısıyla dediğim olayı gerçekleştirdim.Artık 2008 model 4200 km de bir aracım var.Sıfır kokusu güzel oluyor.Borada olupta clio da olmayan en belirgin özellik sarsıntı hissettirmemesi.Şimdilik mutluyum.Yazılan yorumlar için teşekkürler.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 30 Ocak 2012, 22:44:52 »
Hayırlısıyla dediğim olayı gerçekleştirdim.Artık 2008 model 4200 km de bir aracım var.Sıfır kokusu güzel oluyor.Borada olupta clio da olmayan en belirgin özellik sarsıntı hissettirmemesi.Şimdilik mutluyum.Yazılan yorumlar için teşekkürler.
Allah utandırmasın..her daim mutlu eylesin..hayrlı olsun..
BEŞKAZALI tarihcifss

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.