arkadaşlar yay hakkında bana yardım edin

Başlatan kursadgolf, 13 Eylül 2007, 21:11:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kursadgolf

araca yay taktırmayı düşünüyorum ama nerden ve nasıl n kadara alırım hiç bi bilgim yok  :o
GOLF
   LİFE

semihyalin

orjınal yay dusunuyorsan bursa teknık otoda var veya eskısehır erkara tıcarette fıyat konusunda ıse yayları 180 ytl ıle 200 arasında golf ve jetta 1 ler ıcın bılgın olsun
VW GOLF R 32

warlock

Sen Esine sor bence aksaraya bursa çok palacı...

®oyal

AG yay uygun fiyatı ve 5 cm üzeri alçaltma kapasiteleriyle öne çıkıyor.165 ytl den başlayan fiyatlarıyla:yıldız tuning 0212 285 94 03 www.yildiztuning.net. kaynak tuning dergisi

kursadgolf

Alıntı yapılan: semihyalin - 15 Eylül 2007, 00:40:04
orjınal yay dusunuyorsan bursa teknık otoda var veya eskısehır erkara tıcarette fıyat konusunda ıse yayları 180 ytl ıle 200 arasında golf ve jetta 1 ler ıcın bılgın olsun

orj yay diilde spor 3,5cm fln  düşünüyorum
GOLF
   LİFE

kursadgolf

GOLF
   LİFE

escocem

spor yay trnin hiç bir yerinde yok 2ci el ararsan belki 3-5 kişide anca mevcuttur...onlarda satarmı bilmem...

Firestarter

Alıntı yapılan: kursadgolf - 15 Eylül 2007, 19:24:24
esin kim ??

Esin yaa, tanımıyormusun, bizim Esin? Bak olmadı şimdi, ayıp ettin. Söylicem seni Esin' e  ;D

kursadgolf

Alıntı yapılan: escocem - 15 Eylül 2007, 19:26:20
spor yay trnin hiç bir yerinde yok 2ci el ararsan belki 3-5 kişide anca mevcuttur...onlarda satarmı bilmem...

tr yok derken sıfır alanlar nerden aldı acba ??
ikinci elde kimlerde var  haberin varmı?? 
GOLF
   LİFE

kursadgolf

Alıntı yapılan: Firestarter - 15 Eylül 2007, 19:50:28
Esin yaa, tanımıyormusun, bizim Esin? Bak olmadı şimdi, ayıp ettin. Söylicem seni Esin' e  ;D

ibocan abi kimki  belkide konuşmuşumdur ama çıkartamadım ::)
GOLF
   LİFE

escocem

Alıntı yapılan: kursadgolf - 15 Eylül 2007, 20:28:08
tr yok derken sıfır alanlar nerden aldı acba ??
ikinci elde kimlerde var  haberin varmı?? 
tr.de suanda yok sipariş vb olmadığı sürecede kolay kolay olcağını sanmıyorum tekrar...olsa olsa 3-5 kişide vardır anlamında yazdım kimde olduğunu bilemem..

kursadgolf

peki fiyatlar hakkında bi bilgin varmı?? ???
GOLF
   LİFE

escocem

kursadgolf

GOLF
   LİFE