Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arkadaşlar yay hakkında bana yardım edin

arkadaşlar yay hakkında bana yardım edin

Başlatan kursadgolf, 13 Eylül 2007, 21:11:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kursadgolf

araca yay taktırmayı düşünüyorum ama nerden ve nasıl n kadara alırım hiç bi bilgim yok  :o
GOLF
   LİFE

semihyalin

orjınal yay dusunuyorsan bursa teknık otoda var veya eskısehır erkara tıcarette fıyat konusunda ıse yayları 180 ytl ıle 200 arasında golf ve jetta 1 ler ıcın bılgın olsun
VW GOLF R 32

warlock

Sen Esine sor bence aksaraya bursa çok palacı...

®oyal

AG yay uygun fiyatı ve 5 cm üzeri alçaltma kapasiteleriyle öne çıkıyor.165 ytl den başlayan fiyatlarıyla:yıldız tuning 0212 285 94 03 www.yildiztuning.net. kaynak tuning dergisi

kursadgolf

Alıntı yapılan: semihyalin - 15 Eylül 2007, 00:40:04
orjınal yay dusunuyorsan bursa teknık otoda var veya eskısehır erkara tıcarette fıyat konusunda ıse yayları 180 ytl ıle 200 arasında golf ve jetta 1 ler ıcın bılgın olsun

orj yay diilde spor 3,5cm fln  düşünüyorum
GOLF
   LİFE

kursadgolf

GOLF
   LİFE

escocem

spor yay trnin hiç bir yerinde yok 2ci el ararsan belki 3-5 kişide anca mevcuttur...onlarda satarmı bilmem...

Firestarter

Alıntı yapılan: kursadgolf - 15 Eylül 2007, 19:24:24
esin kim ??

Esin yaa, tanımıyormusun, bizim Esin? Bak olmadı şimdi, ayıp ettin. Söylicem seni Esin' e  ;D

kursadgolf

Alıntı yapılan: escocem - 15 Eylül 2007, 19:26:20
spor yay trnin hiç bir yerinde yok 2ci el ararsan belki 3-5 kişide anca mevcuttur...onlarda satarmı bilmem...

tr yok derken sıfır alanlar nerden aldı acba ??
ikinci elde kimlerde var  haberin varmı?? 
GOLF
   LİFE

kursadgolf

Alıntı yapılan: Firestarter - 15 Eylül 2007, 19:50:28
Esin yaa, tanımıyormusun, bizim Esin? Bak olmadı şimdi, ayıp ettin. Söylicem seni Esin' e  ;D

ibocan abi kimki  belkide konuşmuşumdur ama çıkartamadım ::)
GOLF
   LİFE

escocem

Alıntı yapılan: kursadgolf - 15 Eylül 2007, 20:28:08
tr yok derken sıfır alanlar nerden aldı acba ??
ikinci elde kimlerde var  haberin varmı?? 
tr.de suanda yok sipariş vb olmadığı sürecede kolay kolay olcağını sanmıyorum tekrar...olsa olsa 3-5 kişide vardır anlamında yazdım kimde olduğunu bilemem..

kursadgolf

peki fiyatlar hakkında bi bilgin varmı?? ???
GOLF
   LİFE

escocem

kursadgolf

GOLF
   LİFE