vw.tr LOGOSU

Başlatan nazm, 04 Ocak 2012, 21:55:48

« önceki - sonraki »

nazm

arkadaşlar vw.tr logosu yaptırmayı düşünüyorum katılmak isteğen arkadşlar varmıdır_?

Büyük imza.

confidence

ben kesınlıkle ve kesınlıkle ıstıyorum:)
CONFİDENCE
[/b]

nesquik

Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

nazm

arakadaşlar yarın sabah nasipse reklemcıya gidicem kafamda bi kaç tane daha model var onlarıda paylaşıcam o saman tam ve net rakam çıkıcak boyutlarla ilgili önerisi olan varmı dır arkadaşlar.
Büyük imza.

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

by_burak

Ben geçen hafta çıkarttım.Old school kısmını sildim ama.aracım 2009 çünkü  :) old eski modellere daha uygun oluyor

frtzmn

Alıntı yapılan: by_burak - 05 Ocak 2012, 00:18:24
Ben geçen hafta çıkarttım.Old school kısmını sildim ama.aracım 2009 çünkü  :) old eski modellere daha uygun oluyor

+1  :tamamdir

efsane5106

Bnde isterim nazım kardeş eskişehirdeysen elden den alabilrim .

nazm

olur arkadaşım deneme yapmak için kendime çıkarttın taşlağı reklamcıda isteğene çıkarttırıp göndericem
Büyük imza.

ilker_rr

Alıntı yapılan: nazm - 04 Ocak 2012, 22:53:30
arakadaşlar yarın sabah nasipse reklemcıya gidicem kafamda bi kaç tane daha model var onlarıda paylaşıcam o saman tam ve net rakam çıkıcak boyutlarla ilgili önerisi olan varmı dır arkadaşlar.
l
O tavşanla birlikte 20cm e 5 cm olabilir.Ölçtüm güzel görünebilir.Çok büyük olmamalı ve çok da küçük olmamalı,benim fikrim 20cm-5cm. civarı...

red polo

ben 2 tane istiyorum bsenin konuda söylemiştim :) Old school yazsın bizimkilerin altında  ;)