Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
vw.tr LOGOSU

vw.tr LOGOSU

Başlatan nazm, 04 Ocak 2012, 21:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazm

arkadaşlar vw.tr logosu yaptırmayı düşünüyorum katılmak isteğen arkadşlar varmıdır_?

Büyük imza.

confidence

ben kesınlıkle ve kesınlıkle ıstıyorum:)
CONFİDENCE
[/b]

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

nazm

arakadaşlar yarın sabah nasipse reklemcıya gidicem kafamda bi kaç tane daha model var onlarıda paylaşıcam o saman tam ve net rakam çıkıcak boyutlarla ilgili önerisi olan varmı dır arkadaşlar.
Büyük imza.

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

by_burak

Ben geçen hafta çıkarttım.Old school kısmını sildim ama.aracım 2009 çünkü  :) old eski modellere daha uygun oluyor

frtzmn

Alıntı yapılan: by_burak - 05 Ocak 2012, 00:18:24
Ben geçen hafta çıkarttım.Old school kısmını sildim ama.aracım 2009 çünkü  :) old eski modellere daha uygun oluyor

+1  :tamamdir

efsane5106

Bnde isterim nazım kardeş eskişehirdeysen elden den alabilrim .

nazm

olur arkadaşım deneme yapmak için kendime çıkarttın taşlağı reklamcıda isteğene çıkarttırıp göndericem
Büyük imza.

ilker_rr

Alıntı yapılan: nazm - 04 Ocak 2012, 22:53:30
arakadaşlar yarın sabah nasipse reklemcıya gidicem kafamda bi kaç tane daha model var onlarıda paylaşıcam o saman tam ve net rakam çıkıcak boyutlarla ilgili önerisi olan varmı dır arkadaşlar.
l
O tavşanla birlikte 20cm e 5 cm olabilir.Ölçtüm güzel görünebilir.Çok büyük olmamalı ve çok da küçük olmamalı,benim fikrim 20cm-5cm. civarı...

red polo

ben 2 tane istiyorum bsenin konuda söylemiştim :) Old school yazsın bizimkilerin altında  ;)