Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
merhaba

merhaba

Başlatan ramazan33, 06 Eylül 2011, 20:53:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramazan33

cümleten selam ..bende golf 4 aldım yenıce 2001 model comfortlıne biraz pahalıya aldım ama .. arabanın km sıne aldandım 48 000 de..

rene

hoşgeldin km çok güzel.ne kadara aldın ?

ramazan33

hosbulduk kardes 24bine aldım

rene

Alıntı yapılan: ramazan33 - 06 Eylül 2011, 21:22:54
hosbulduk kardes 24bine aldım

Lpg si falan varsa eksiği yoksa çok fazla değil fiyatı normal 1000 Tl  kadar fazla onuda binip satarken çıkarırısın çok fazla km yapmazsan.

odyseuss

Yeni aracınız hayırlı olsun.
Fiyatı konusunda içiniz rahat olsun.
Bu km'de bakımlı ve ekstraları olan Golf 4 için verdiğin rakam normal.
Aramızda pek fazla beyaz renk araç sahibi olmadığından yapılabilecek uygulamalar nelerdir sayende buradan öğrenebiliriz.
VW Sakarya Facebook Sayfası

nihilist_deniz

Öncelikle hoş gelmişsiniz foruma. :tamamdir
Hayırlı olsun o modelde ve o kmde bir araç için pek fazla sayılmayacak bir rakam.
Güle güle kullanın.
Golf: O bir tutku

deli_kan57

aramıza hoş geldin kardeşim. ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin. hayırlı sürüşler dilerim.. ;)

emrah_akkas

Hoşgeldin aramıza allah kaza bela göstermesin...

ramazan33

teşekkürler...hoşbulduk :) ...öncelikle hepınıze tesekkur edıyorum ..bu forumdan arabamı tanıdım ..Allah korusun bı arızada buradakı arkadaslar yardımcı oluyor saolsunlar... ben mersındenım ..km cok düsündürdü acaba düşürttüler mi diye ama içine  bindigimde  mümkün degil diyorum aracın içinde ne çizik ne yırtık ne delik hiç bisey yok herşeyı sapasaglam  tüplü  boyasız darbesız beyaz cokkk sevıyorum GOLF umu  :sevgi:

BLaCk_VWoLf

Hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş  ;)

İçine sindiyse tertemizse bence fiyatı kafana takma  :tamamdir

Sevilmeyecek gibi değilki namıssız  :sevgi:

ramazan33

hosbulduk kardeş cok saol ufak tefek pürüzler var onlarıda halledersem sıkıntı yok ....

furkank

hosgeldin ve araban hayırlı olsun. kazasız belasız sürmen dileğiyle...