Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ramazan33 - 06 Eylül 2011, 20:53:51
-
cümleten selam ..bende golf 4 aldım yenıce 2001 model comfortlıne biraz pahalıya aldım ama .. arabanın km sıne aldandım 48 000 de..
-
hoşgeldin km çok güzel.ne kadara aldın ?
-
hosbulduk kardes 24bine aldım
-
hosbulduk kardes 24bine aldım
Lpg si falan varsa eksiği yoksa çok fazla değil fiyatı normal 1000 Tl kadar fazla onuda binip satarken çıkarırısın çok fazla km yapmazsan.
-
Yeni aracınız hayırlı olsun.
Fiyatı konusunda içiniz rahat olsun.
Bu km'de bakımlı ve ekstraları olan Golf 4 için verdiğin rakam normal.
Aramızda pek fazla beyaz renk araç sahibi olmadığından yapılabilecek uygulamalar nelerdir sayende buradan öğrenebiliriz.
-
hoşgeldin mersinden mi?
-
Öncelikle hoş gelmişsiniz foruma. :tamamdir
Hayırlı olsun o modelde ve o kmde bir araç için pek fazla sayılmayacak bir rakam.
Güle güle kullanın.
-
aramıza hoş geldin kardeşim. ALLAH güle güle kullanmak nasip etsin. hayırlı sürüşler dilerim.. ;)
-
Hoşgeldin aramıza allah kaza bela göstermesin...
-
teşekkürler...hoşbulduk :) ...öncelikle hepınıze tesekkur edıyorum ..bu forumdan arabamı tanıdım ..Allah korusun bı arızada buradakı arkadaslar yardımcı oluyor saolsunlar... ben mersındenım ..km cok düsündürdü acaba düşürttüler mi diye ama içine bindigimde mümkün degil diyorum aracın içinde ne çizik ne yırtık ne delik hiç bisey yok herşeyı sapasaglam tüplü boyasız darbesız beyaz cokkk sevıyorum GOLF umu :sevgi:
-
Hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş ;)
İçine sindiyse tertemizse bence fiyatı kafana takma :tamamdir
Sevilmeyecek gibi değilki namıssız :sevgi:
-
hosbulduk kardeş cok saol ufak tefek pürüzler var onlarıda halledersem sıkıntı yok ....
-
hani resim yok ;)
-
hosgeldin ve araban hayırlı olsun. kazasız belasız sürmen dileğiyle...
-
tesekkürler :)
-
ALLAH utandırmasın kardeşim. ALLAH kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanmak nasip etsin inşaALLAH.