Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 23

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

buaralar bi buluşma yapmak lazım zaten ya havalar daha fazla soğumadan :)

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

kuzeyank

>:D  izmire inat olsun  ^-^
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

ALPER.

dj_burak

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 17 Ekim 2011, 17:58:17
evet o benim burakcım :)kotu dj

seni buralarda görmek ne güzel aykutcum buluşmalardada görürüz umarım :)

ben her türlü gelirim ama acilen silecek almam lazım daha geçen sene aldığım sileceklerim bu sene silmiyor neden acaba :(

aykuttuncer

Alıntı yapılan: dj_burak - 17 Ekim 2011, 23:28:36
seni buralarda görmek ne güzel aykutcum buluşmalardada görürüz umarım :)

ben her türlü gelirim ama acilen silecek almam lazım daha geçen sene aldığım sileceklerim bu sene silmiyor neden acaba :(
:) inş. cnm

dj_burak

o değilde gani abiyi gören duyan var mı  :o en son gitmeden bi koku almıştım ondan bitti :(

white quattro

quattro

cengizhan_mk3

Geçen mete arkadaşımı gördüm GTİ MK3 ü var ama ne yazıkki oda dolmuştaydı bende  :D Zamlar peşinsıra Boy Boy her Kaseye  uyacak şekilde güncelleştirilince , Bende trafikte hiç VW ci göremez oldum Stickerları boynumuza asalım bence ki bu konu aktif kalsın  :saygılar

ALPER.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 18 Ekim 2011, 00:33:00
Geçen mete arkadaşımı gördüm GTİ MK3 ü var ama ne yazıkki oda dolmuştaydı bende  :D Zamlar peşinsıra Boy Boy her Kaseye  uyacak şekilde güncelleştirilince , Bende trafikte hiç VW ci göremez oldum Stickerları boynumuza asalım bence ki bu konu aktif kalsın  :saygılar

:tamamdir

efecelebi

Cumartesi akşam Keçiörenden dönüşte şelaleyi geçince soldaki Shell de Kırmızı bi MK I gördüm, farlar içinde sarı angel halkaları ve mercekleri vardı, harika görünüyordu.
kimdi acep :)
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html