MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

hahaa:) murat allah kolaylık versin:) 14 de büssürü gti var onlara baksın öle yaz :)
Exclusive Garage

cavanozz

Hayırlı satışlar...    :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Süleyman gibi yaz..kredi borcum yok acelem yok vs.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 16 Ağustos 2011, 22:16:14
Süleyman gibi yaz..kredi borcum yok acelem yok vs.

ben mk2 yi satarken yazmıştım birisine 7,500 veriyim demiş biri bende o paraya 92 şahin var tam senlik git al kardşim güle güle binersin diye:)
Exclusive Garage

HecctoR

Neler var arkadaş yaaa :D  Bidahakine bende senin gibi tepki vericem Bilal :)
Borç muhabbetini bende yazabilirim bundan sonra gelecek mesajlara göre :)
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 16 Ağustos 2011, 22:24:17
Neler var arkadaş yaaa :D  Bidahakine bende senin gibi tepki vericem Bilal :)
Borç muhabbetini bende yazabilirim bundan sonra gelecek mesajlara göre :)

ver tabiya ölücü çok. alıcısına bu fiyat kardeşim yaz 14de başka gtilar var onalara bak yaz:)
Exclusive Garage

ZaZy

satılmaz bu araba ya bence satma; çok güzel araban o kadarda uğraştın. hayırlısı satılmadan olsn inşallah :)
Bende Fadıl'ı yalandan koydum sahibindene satmak değil amacım, ne teklifler var :) üzerindeki aksesuarları al diyo, ne varsa artk benim arabada aksesuar olarak :) 7000 hemen verim. tamam dedim kaporayı yatır senin araba :D ses yok :D böyle çok gelicek daha sana kolay gele.
http://

HecctoR

Gelsin teklif yaa sorun değil. Paraya ihtiyacım var doğrudur ama öldürmem arabamıda. Satmam durur arabam kredi çeker işimi hallederim. Paradan ziyade çok fazla emek verdim. Haksızlık ederim kendime :)
Referee

HecctoR

Alıntı yapılan: barut - 17 Ağustos 2011, 14:08:29
Murat bence ilana arabanın ilk halinin resminide ekle derim  :saygılar

Bence iyi bi fikir değil. Arabanın ilk hali Golf den soğutur insanı :)
Referee

Onamdar

Çok emek verilmiş çok güzel bi araba :)
az bile yazmışın fiyatına :)
ben olsam 20 den aşağı koymazdım bu arabaya  :tamamdir
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

HecctoR

vallahi Okan belki okadar masraf etmişimdir doğrudur ama birazda gerçekçi olmak lazım. Araçlarımızın edeceği fiyatlar belli hemen hemen. İhtiyacım olmasa satmam. Ama dediğim gibi ihtiyacım var diyede öldürmem arabamı  :melek:
Referee

ZaZy

Alıntı yapılan: HecctoR - 18 Ağustos 2011, 13:22:07
vallahi Okan belki okadar masraf etmişimdir doğrudur ama birazda gerçekçi olmak lazım. Araçlarımızın edeceği fiyatlar belli hemen hemen. İhtiyacım olmasa satmam. Ama dediğim gibi ihtiyacım var diyede öldürmem arabamı  :melek:

+1905                         
http://