Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
işte benim canavarın resimleri

işte benim canavarın resimleri

Başlatan profoto07, 20 Mart 2011, 23:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

profoto07

profoto07

92/20012011032.th.jpg[/img][/url]

SeyitE

aşağıda kod çıkar onu kopyalayıp yapıştırcaksınız yazdığınız yere

profoto07

oldu sanırım

profoto07

Alıntı yapılan: SeyitE - 21 Mart 2011, 00:41:37
aşağıda kod çıkar onu kopyalayıp yapıştırcaksınız yazdığınız yere
tamam oldu tşk

midbar

Biraz daha büyük yüklersen fotolarını daha iyi inceleyebiliriz aracını  :tamamdir Devamını bekliyoruz.

profoto07

Alıntı yapılan: midbar - 21 Mart 2011, 07:00:40
Biraz daha büyük yüklersen fotolarını daha iyi inceleyebiliriz aracını  :tamamdir Devamını bekliyoruz.
arkadaşım biliyorumda telefonla çektim netede telefonla giriyorum telden yükledim ama söz size D 90 Nikonla çekeçeğim resımleri göndereceğim :)

midbar

Alıntı yapılan: profoto07 - 21 Mart 2011, 07:35:42
arkadaşım biliyorumda telefonla çektim netede telefonla giriyorum telden yükledim ama söz size D 90 Nikonla çekeçeğim resımleri göndereceğim :)

Bekliyoruz .

brkdmr38

Alıntı yapılan: midbar - 21 Mart 2011, 07:00:40

Üzerine tıklayınca büyüyor resim
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

halilom

CoX_BoY

arac cok iyi duruyor emeğinize sağlık

nihilist_deniz

Baya hoş duruyor araba. Başlıktaki gibi canavar değilmiş sevimliymiş.... :tamamdir :tamamdir
Golf: O bir tutku

vwyigit

Allah kaza bela vermesin cok guzel gerçekten, ben sadelikten yanayım öndeki sarı sisler ve uzerindeki siyah yazı ve cizgiler olmasaymış daha şık dururmus galiba SAYGILAR :tamamdir

midbar

Alıntı yapılan: vwyigit - 23 Mart 2011, 20:27:37
Allah kaza bela vermesin cok guzel gerçekten, ben sadelikten yanayım öndeki sarı sisler ve uzerindeki siyah yazı ve cizgiler olmasaymış daha şık dururmus galiba SAYGILAR :tamamdir

Valla yalan değil bende yazıya takılmıştım ama :-[ ama söyleyememiştim . İleriki zamanlarda çıtlatacaktım konuyu :-[