işte benim canavarın resimleri

Başlatan profoto07, 20 Mart 2011, 23:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

profoto07

profoto07

92/20012011032.th.jpg[/img][/url]

SeyitE

aşağıda kod çıkar onu kopyalayıp yapıştırcaksınız yazdığınız yere

profoto07

oldu sanırım

profoto07

Alıntı yapılan: SeyitE - 21 Mart 2011, 00:41:37
aşağıda kod çıkar onu kopyalayıp yapıştırcaksınız yazdığınız yere
tamam oldu tşk

midbar

Biraz daha büyük yüklersen fotolarını daha iyi inceleyebiliriz aracını  :tamamdir Devamını bekliyoruz.

profoto07

Alıntı yapılan: midbar - 21 Mart 2011, 07:00:40
Biraz daha büyük yüklersen fotolarını daha iyi inceleyebiliriz aracını  :tamamdir Devamını bekliyoruz.
arkadaşım biliyorumda telefonla çektim netede telefonla giriyorum telden yükledim ama söz size D 90 Nikonla çekeçeğim resımleri göndereceğim :)

midbar

Alıntı yapılan: profoto07 - 21 Mart 2011, 07:35:42
arkadaşım biliyorumda telefonla çektim netede telefonla giriyorum telden yükledim ama söz size D 90 Nikonla çekeçeğim resımleri göndereceğim :)

Bekliyoruz .

brkdmr38

Alıntı yapılan: midbar - 21 Mart 2011, 07:00:40

Üzerine tıklayınca büyüyor resim
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

halilom

CoX_BoY

arac cok iyi duruyor emeğinize sağlık

nihilist_deniz

Baya hoş duruyor araba. Başlıktaki gibi canavar değilmiş sevimliymiş.... :tamamdir :tamamdir
Golf: O bir tutku

vwyigit

Allah kaza bela vermesin cok guzel gerçekten, ben sadelikten yanayım öndeki sarı sisler ve uzerindeki siyah yazı ve cizgiler olmasaymış daha şık dururmus galiba SAYGILAR :tamamdir

midbar

Alıntı yapılan: vwyigit - 23 Mart 2011, 20:27:37
Allah kaza bela vermesin cok guzel gerçekten, ben sadelikten yanayım öndeki sarı sisler ve uzerindeki siyah yazı ve cizgiler olmasaymış daha şık dururmus galiba SAYGILAR :tamamdir

Valla yalan değil bende yazıya takılmıştım ama :-[ ama söyleyememiştim . İleriki zamanlarda çıtlatacaktım konuyu :-[