Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Renk konusundaki düşünceleriniz . . .

Renk konusundaki düşünceleriniz . . .

Başlatan MeTHea35, 20 Mart 2011, 00:41:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

Arkadaşlar Golf mk3 toplamaktayız Tek kapı bu araca gidebilicek renkleri ve ya aklınızda bulunan renkleri benimle paylaşırsanız benimde aklımda bulunur ve buna göre renk belirlemiş olurum  eger araç üzerinde bu renkleri gösterirseniz çok daha güzel olur şimdiden yorumlarınız için Teşekkür ediyorum. :tamamdir

panik

DemonVW Photo Search - The World's largest searchable database of VW Photos.

Golf III Karışık Fotoğraflar!

oy oy oy 80 sayfa resim seç beğen yorumla, kolay gelsin, ben kesinlile r32 sarısı diyorum, hem ülkemizde de yok...

alpers3

MeTHea35

Alıntı yapılan: panik - 20 Mart 2011, 00:49:36
DemonVW Photo Search - The World's largest searchable database of VW Photos.

Golf III Karışık Fotoğraflar!

oy oy oy 80 sayfa resim seç beğen yorumla, kolay gelsin, ben kesinlile r32 sarısı diyorum, hem ülkemizde de yok...
Teşekkür ettim :tamamdir :tamamdir bakıyorum

MeTHea35

Alıntı yapılan: alpers3 - 20 Mart 2011, 00:58:52

YouTube
        - Dieselabstimmen's VW Picks: MK3 Golf

2:06 we ozellıkle 2:17 mete ıkıcısı bence on numara olmus :tamamdir
abi Böyle renk bol metalli parlak olsun istiyorum  ;) ve ya golf mk3 gti 20.yıl kırmızı çok hoşuma gidiyo ama renk kodu lazım

5ani5 mk2

Exclusive Garage

MeTHea35

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: barut - 20 Mart 2011, 15:42:24

mesela :)

tornado kırmızı daha farkılı:) biraz daha koyu:)

Exclusive Garage

mycihan01

dostum  tek  kapı golfe  eniyi gidecek  renk vişne  bence  sitede karışık fotoların içinde   resmi far  ordan  bak  bana hak vereceksin   :tamamdir

mycihan01

Ynt: Golf III Karışık Fotoğraflar!
10 numara  mora çalan  vişne   jantlarda aynı      :tamamdir :tamamdir :tamamdir

savasgti

sitede bi arkadaş mk3 bordoya boyatmıştı onun rengi mükemmel bence birde bronz rengi güzel bence.  :sevgi:

MeTHea35

Alıntı yapılan: mycihan01 - 23 Mart 2011, 14:24:10
Ynt: Golf III Karışık Fotoğraflar!
10 numara  mora çalan  vişne   jantlarda aynı      :tamamdir :tamamdir :tamamdir
taha nın gösterdiği brillant kırmızı araştırıcam metali fazla koydurup cook parlak olmasını ıstıyorum bakalım sedef olayına girersem vişne ye dönmesi için gerekli malzemede alınabilir
Bu arada Tüm görüşleriniz için tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum :tamamdir