Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sprint Booster Golf 3'e uygulanabilirmi?

Sprint Booster Golf 3'e uygulanabilirmi?

Başlatan htmetin, 19 Mart 2011, 12:56:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

evet arkadaşlar şu sprint booster dedikleri mevzuyu ben anlamıyorum bizim arabalara uygulanabilirmi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

alt devirlerdeki hantallığın çaresi bu sanırım ama kullanan varmı çevremde hiç duymadım

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

htmetin

Gaz teli olmayan araçlarda işe yaradığı söyelniyor bizimkiler gaz telli olduğuna göre bir işe yaramaz o zaman:)
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

MURAT0154

Sprint booster gaz teli olmayan(yani EPC) olan araçlarda elektrik akımının beyne daha hızlı iletilmesini sağlayan bir alettir senin golf3 e olmaz hatta benim golf4 e de olmaz. bizim araçlar zaten telli olduğu için gaza basar basmaz algılarlar.

betoqu

Araç için herhangi bir yan etkisi var mı.?
Fiyat ortalaması ne ve gerçekten sağlıklı mı.?  :-\ ???

htmetin

Alıntı yapılan: betoqu - 29 Mart 2011, 14:05:16
Araç için herhangi bir yan etkisi var mı.?
Fiyat ortalaması ne ve gerçekten sağlıklı mı.?  :-\ ???

350-500 tl arası ama gaz teli olmayan araçlara gidiyormuş.

barut

benim anladığım kadarıyla gaz pedalına 1 basarsan bu etkiyi 5e çıkarıyor :) ne anladım bu işten o kadar para vereceğime ben basarım sonuna kadar  :t

betoqu

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Mart 2011, 15:15:03
350-500 tl arası ama gaz teli olmayan araçlara gidiyormuş.

Benimde sıkıntı ettiğim konulardan biri bu zaten,geç tepkime. :/ Eğer gerçek anlamda etki ediyorsa ve beyinde sıkıntı yapmıyorsa(arıza ışığını yakma,frene bastığında pompayı kesmeme vss) alınabilir.

Benim aracımda bobinli,tel yok...  ;)