Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI) - Sayfa 6

Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI)

Başlatan cnr_mk1, 07 Şubat 2011, 22:48:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

cnr_mk1

Alıntı yapılan: DenQ - 29 Nisan 2011, 22:35:46
buna bbs rs ne güzel olur   :sevgi:
evet hocam suan sıradaki düşüncem inş bbs rs + balon tamponlar  ::)

SNCKTR

masallah abı dıledıgın gıbı olur ben yarın gıdıyorum arzu otoya ınsallah  :)

STAK67

hayırlı olsun dodikler yakışmış :) bide bu jantlar daha çok yakışmış sanki borbetlerden  ::)

onurc

masallah masallah . taha abının jettanın jantlarına bır bak ıstersen. yenı resım ekledımı bılmıyorum ama. o tarz bı sac jant mukemmel olur :)
ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

Maşallah aga gıcır gıcır yanıyor kırmızı başka ya  :sevgi: Olum tak şuna bi çift çıkış uç ya  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cnr_mk1

Alıntı yapılan: SNCKTR - 29 Nisan 2011, 23:57:57
masallah abı dıledıgın gıbı olur ben yarın gıdıyorum arzu otoya ınsallah  :)
güzel kardeşim elimizden geldiğince çabalıyoruz inş olacak...  :tamamdir naptin gittin mi abdullah abinin yanına halledebildin mi işlerini ?

cnr_mk1

Alıntı yapılan: STAK67 - 30 Nisan 2011, 01:38:01
hayırlı olsun dodikler yakışmış :) bide bu jantlar daha çok yakışmış sanki borbetlerden  ::)

evet dodikler gerçekten hoş oldu şimdide ofsetli jant istiorum die bağırmaya başladı velet  :) borbetler gecici süreydi yolverdik gitti idare ediyoruz şimdilik  :-\

cnr_mk1

Alıntı yapılan: onurc - 30 Nisan 2011, 02:23:47
masallah masallah . taha abının jettanın jantlarına bır bak ıstersen. yenı resım ekledımı bılmıyorum ama. o tarz bı sac jant mukemmel olur :)
onur sac deilde birazdaha sabredip kolpa bbs düşünüyorum yazın ortalarında anca belim doğrulcak ozaman bbs alayım diorum.
Alıntı yapılan: xeon55 - 30 Nisan 2011, 10:52:20
kocaman bi MAŞALLAH  :))
saolun teşekkürler  :)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 30 Nisan 2011, 21:16:45
Maşallah aga gıcır gıcır yanıyor kırmızı başka ya  :sevgi: Olum tak şuna bi çift çıkış uç ya  ;D
inş egzosa da sıra gelcek gökhan daha kabasını bitiremedim ki ince işlere bakayım jant tampon vs sırayla ilerlicez güc yettikce  ;)

SNCKTR

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 30 Nisan 2011, 21:18:15
güzel kardeşim elimizden geldiğince çabalıyoruz inş olacak...  :tamamdir naptin gittin mi abdullah abinin yanına halledebildin mi işlerini ?
gittim abı saol dedıklerını yaptım bayagı ılgılendı abdullah abı sıparıs verdım  2 camurlugu pazartesı elımde olacak daha sonra yuruyen aksamlara sıra gelecek  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: SNCKTR - 30 Nisan 2011, 23:05:48
gittim abı saol dedıklerını yaptım bayagı ılgılendı abdullah abı sıparıs verdım  2 camurlugu pazartesı elımde olacak daha sonra yuruyen aksamlara sıra gelecek  :)
iyi kardeşim işlerinin yolunda gitmesine sevindim.mahcup olacağım yere yollamam zaten kimseyi.hadi sana da kolay gelsin

cnr_mk1

evet pazar gününe keyifle başlayan kedinin hayattaki son fotoğrafı  :D :D :D
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8485/img0078adm.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us