Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI) - Sayfa 4

Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI)

Başlatan cnr_mk1, 07 Şubat 2011, 22:48:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 11 Mart 2011, 01:07:46
tskkr ederim egemen.gercektn kırmızı yakısıyor fikrimce.hele ki tek kapı olsa daha da hoş durur kırmızı eminim  :)
Öyle deme aga tamam ben tek kapı hastasıyım ama yinede 4 kapı en çok kırmızıya gidiyo bide siyaha gerisi yalan zaten  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cnr_mk1

bugün ümraniye carrefour otoparkında fümesine denk geldim yanı bostu hemen çektim tabi yanına.alışverişi bitirip geldiğimde sahibi arabasına binmiş yeni çalıştırıyordu.90 model dizeldi biraz muhabbet ettik ama amca biraz yaşlıydı satmayı düşünmüyorum çok memnunum felan dedi.balon tampon,tek far,çamurluk dodikleri vs tek eksiği jant ve lastikti...hoşuma gitti fümeside aslında asil duruodu :)

GolfMk1Cabrio

cnr_mk1

artık okadarını konuaşmadık amcayla :) ama temiz ve düzgün duruodu bu bir gercek...

STAK67

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 11 Mart 2011, 20:34:03
bugün ümraniye carrefour otoparkında fümesine denk geldim yanı bostu hemen çektim tabi yanına.alışverişi bitirip geldiğimde sahibi arabasına binmiş yeni çalıştırıyordu.90 model dizeldi biraz muhabbet ettik ama amca biraz yaşlıydı satmayı düşünmüyorum çok memnunum felan dedi.balon tampon,tek far,çamurluk dodikleri vs tek eksiği jant ve lastikti...hoşuma gitti fümeside aslında asil duruodu :)

ankarada olsan babamı gördün diyecemde  :p :D keşke resim alsaydın

cnr_mk1

keşke valla hasan ali.ama amca memnun olmasaydı fiyat felan sorcaktm o araç bi yabancıya gitmemeli  yani bi anlayanda veya ilgi gösterebilecek birinde olsa dahada güzel olur eminimki   ;)

STAK67

piyasada derli toplu araba çok boşver o amcada kalsın eminim oda iyi bakıyodur öyle amcalar varki bizdende titizler arabası konusunda

cnr_mk1

evet dediğinde haklısın hasan ali...amcanın arabasında gözüm kalmış gibi lanse ettim konuyu biraz ama hayrını görsün amcada arabasının :)

GolfMk1Cabrio

Bende Bursa'da gördüm bi tane lacivertti pırıl pırıl GTD'ydi ama plakası Bursa değildi 67 olması ggerek  ???

STAK67

cnr_mk1

yaza  kadar idarelik hocam..temmuz gibi doğruluyorum ozaman daha güzel bişeyler uydurucam.

MeTHea35

Balon tampon ve güzel bir jant  havasını cok değiştirir zaten araçta kötü bir şey gözükmüyor tekrar kazasız belasız :tamamdir