Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI) - Sayfa 10

Caner's 1991 Golf Mk2 - (SATILDI)

Başlatan cnr_mk1, 07 Şubat 2011, 22:48:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

saolasın abi nezamandır aklımdaydı bugüne nasip oldu  :)

ReDDeviL

Caner düşündüğünü yapmışsın güzel olmuş kardeşim :tamamdir
ADK

GolfMk1Diesel

maşallah temiz araba. bilen ve anlayan kişilerin elinde olmasıda ayrı bir güzellik.. Tekrardan hayırlı sürüşler.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 03 Temmuz 2011, 01:46:42
Caner düşündüğünü yapmışsın güzel olmuş kardeşim :tamamdir
5 dk lık işin 5 aydır hayalini kuruyodum altan en sonunda yaptımm  :)

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 03 Temmuz 2011, 10:18:35
maşallah temiz araba. bilen ve anlayan kişilerin elinde olmasıda ayrı bir güzellik.. Tekrardan hayırlı sürüşler.. :tamamdir
saolasın teşekkür ederim güzel kardeşim.elimizden geldiğince çabalıyoruz... :)

cnr_mk1

bugün vwtr.net stickerlarımızı bastırdık ve arka kelebeklere yapıştırdık.foto iyi degil ama artık yarın müsait olunca dijitalle çeker koyarız...

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/3869/img0131akc.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

metalcil

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 16 Temmuz 2011, 01:38:53
bugün vwtr.net sticerlarımızı bastırdık ve arka kelebeklere yapıştırdık.foto iyi degil ama artık yarın müsait olunca dijitalle çeker koyarız...

[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/3869/img0131akc.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Hayırlı olsun ama  W OLSWAGEN yerine VOLKSWAGEN yazsa daha hayırlı olurdu sanki :)

cnr_mk1

hocam onu bende yapıştırdıktan sonra farkettm.2-3 ay önce forumdan indirdim dosyayı flashta duruyodu dün yolum düştü verdm reklamcıya yoğunum yarın aksam alırsın dedi gittim aldım buaksam yapıştırdım ve ondan sonra farkettm  :-[  ;D

aykuttuncer

buyuk vw yazısının w altına dogru kalıyorya w sol tarafını kesı ver maket bıcagıyla kaldır :D öneri haha

metalcil

Ben yarın orjinal ve düzgün olan çizim dosyasını yüklerim siteye.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 16 Temmuz 2011, 01:50:58
buyuk vw yazısının w altına dogru kalıyorya w sol tarafını kesı ver maket bıcagıyla kaldır :D öneri haha
küçük volkswagen yazısında K de yok onu napcaz abi bide ona  akıl versene yaww  :( ;D ;D

Alıntı yapılan: metalcil - 16 Temmuz 2011, 01:51:57
Ben yarın orjinal ve düzgün olan çizim dosyasını yüklerim siteye.
İyi olur hocam herkes dikkat etmez ama ettiklerindede bu nasıl AŞK diyebilirler ben bile yapıştırınca farkettm :)

aykuttuncer

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 16 Temmuz 2011, 01:55:48
küçük volkswagen yazısında K de yok onu napcaz abi bide ona  akıl versene yaww  :( ;D ;D
İyi olur hocam herkes dikkat etmez ama ettiklerindede bu nasıl AŞK diyebilirler :)
:D alıcan evde kardesının falan boya kalemını elıne yada :) gırısıcen cama sokecen

cnr_mk1

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 16 Temmuz 2011, 02:00:58
:D alıcan evde kardesının falan boya kalemını elıne yada :) gırısıcen cama sokecen
metalcil eyüp abiyle konustuk halletcez inş haftaya komple sökücem  ;D ;D yenisiyle daha güzel olacak  :)

cavanozz

caner direk alttaki kiçük yazıyı çıkar gitsin hiç uğraşma...
yeni yine yeniden..!! 8)