Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 hakkında bazı sorular - Sayfa 18

MK3 hakkında bazı sorular

Başlatan barut, 05 Ocak 2011, 18:40:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: cavanozz - 19 Eylül 2011, 22:15:38
;D  dibinden civatası gevşemiştir biraz sıkarsan düzelir sanırım
Perfect Can Pense gibi aadamsın valla  ;D ;D

barut

eyvallah Can kontrol edeyim. İsveç çakısı gibi desek olurmu Cengiz :D

cavanozz

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 21 Eylül 2011, 01:19:19
Perfect Can Pense gibi aadamsın valla  ;D ;D

pense değil tirbüşon gibiyim cengiz  ;D  :D
yeni yine yeniden..!! 8)

cengizhan_mk3

SpeedyTR

Elinde Golf3 için ön tampon Hella mercekli sis farı olan var mı? :) Sadece sağ sis olsa da olur :)

barut

İzzet bende sağ var ama montaj ayaklarıı kırık hallederim dersen göndereyim

SpeedyTR

Abi kırık olan yerlerin yakın bi fotosunu gönderirmisin bana ;) bendekiyle bi bütünleştirme yapabilirmiyim bi bakalım :) ;)

cengizhan_mk3

ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmı ? banada ondan lazım kanka eğer olmazssa hallediyom senin işi  beleş yetale  :D :D :D :D :D kankama full destek  ;)

SpeedyTR

kankisan akşam orgy var dimi? iptal yok? :) toplanalım sayı belli olsun, bakarsın konvoy halinde octoberfest'e gireriz :D  8) 8) 8) :saygılar :saygılar :saygılar :saygılar

htmetin

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 23 Eylül 2011, 09:26:53
kankisan akşam orgy var dimi? iptal yok? :) toplanalım sayı belli olsun, bakarsın konvoy halinde octoberfest'e gireriz :D  8) 8) 8) :saygılar :saygılar :saygılar :saygılar

Dönüşte promile takılmayım
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

dün başıma gelen bir sorunla karşılaştım

tüpde iken geri vitese taktım 20-25m gittikten sonra 1e aldım bastım devir saati sapıttı pedalı bıraktım kendine geldi sonra bastım yürüdüm. Pedalı bırakmasam stop edecekti neredeyse  :-\

sebep nedir fikri olan varmı ?

htmetin

full enjeksiyon işte:) normal.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SpeedyTR

Alıntı yapılan: htmetin - 23 Eylül 2011, 10:49:18
Dönüşte promile takılmayım
bi arkadaşa bakıp çıkacaz  :D aynasız durdurursa da "4 tane enerji içtim memur abiiii" dicez ;D :D

Alıntı yapılan: barut - 23 Eylül 2011, 11:48:06
dün başıma gelen bir sorunla karşılaştım

tüpde iken geri vitese taktım 20-25m gittikten sonra 1e aldım bastım devir saati sapıttı pedalı bıraktım kendine geldi sonra bastım yürüdüm. Pedalı bırakmasam stop edecekti neredeyse  :-\

sebep nedir fikri olan varmı ?

Başı dönmüş Tayfun Abi :)