Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
TORPİDO IŞIĞI

TORPİDO IŞIĞI

Başlatan genc_mudur24, 24 Kasım 2010, 23:09:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

genc_mudur24

arkadaşlar bugün aracın torpido kısmına torpido açılıp kapanınca yanıp sönen ışık takdırdım.Yorumlarınızı bekliyorum.[/img]

genc_mudur24

ThE_Unforgiven

Yararlı bir çalışma olmuş bende ihtiyaç duyuyorum bazen ışığa..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

genc_mudur24

baya uğraştık ama güzel çalışma oldu.

relaxizmir

Çok faydalı bişey gerçektende.Özellikle uzun ve karanlık bir yolda ilerlerken,polis durdurup evrakları sorduğunda torpidodan iki saat ruhsatı ararken elinin çarmasıyla yere düşen bıçağı polisin görmesini istemiyorsan  :t
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

ahmetceylan

çok güzel olmuş nasıl bi lamba kapatınca kendisi sönüyo ?
>> LoNeLyWoLf  <<

genc_mudur24

kapılara takılan mandaldan taktım , o şekilde yaptım oldu.

ahmetceylan

çok güzel görünüyoo eline sağlık bnde uğraşacam en kısa zamanda :)
>> LoNeLyWoLf  <<

ReDDeviL

biraz anlatsanız bende kendim yapabilirmiyim acaba hiç öyle huylarım yoktur ama el becerisi olmayınca para gidiyo  :D
ADK

ThE_Unforgiven

Bunların hazırı satılıyor ledli el feneri filan satan yerlerde var. Resmini bulabilirsem yayınlarım.Çift taraflı bantla yapıştırıyorsun karşılığındada bir mıknatıs var onuda kapağa yapıtırıyosun açınca yanıyor kapatınca sönüyor ;)

ReDDeviL

aaa süpermiş abi kapılarada yaparım  yanar döneli  :D sabırsızlıkla bekliyorum  ;D
ADK

ThE_Unforgiven

ReDDeviL

abi süpermiş ucuz hemde ama kredi kartım yok  ;D ama ben bunu araştırırım tuningcilerde falan vardır belki
ADK