TORPİDO IŞIĞI

Başlatan genc_mudur24, 24 Kasım 2010, 23:09:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

tuningçilerde olurmu bilmem ama böyle ledli el feneri falan sata nyerlerde var bizde satıyoduk çünkü :) ama başlıktaki kadar aydınlatırmı bilmem.Denemek lasım...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

olmadı bi kart bulur alırım abi , aslında bunların renk seçenekleri olanda olsa çok pratik olur hem çok ucuz hem kullanışlı
ADK

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 08 Aralık 2010, 10:37:02
olmadı bi kart bulur alırım abi , aslında bunların renk seçenekleri olanda olsa çok pratik olur hem çok ucuz hem kullanışlı

Rengini değiştirebilirim istersne senin için led sonuçta sökeriz değiştiririz :D İstersen RGB bile yaparız sonsuz renk seçeneği :)

ReDDeviL

onur namını anlatmıştı zaten  ;D
ADK

ThE_Unforgiven

Eyvallah onur dan al haberi :D

ReDDeviL

Buluşmada konuşmuştuk öyle hatta dedi süleyman abi sunroof bile yapar sana dedi. ne gaz veriyorum ama :D
ADK

ThE_Unforgiven

yaparız hayal edilebilen herşeyi yaparız. Ben elektrikçi olduğum için alet edevat bol :D Bi spiral taş motoru yeter sunroof için ehuhuhuh :D Bas gaza aşkım baz gaza.....

dj_burak

bu ışık pololarda mı yok anlamadım benim araçta torpido ışığı var ama :S

Ouzoo

Alıntı yapılan: dj_burak - 08 Aralık 2010, 11:31:19
bu ışık pololarda mı yok anlamadım benim araçta torpido ışığı var ama :S

Fotoğrafını çekip buraya ekleyebilir misin sana zahmet
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

onurc

torpıdodada ruhsattan baska bısey tasımadıgım ıcın hıc gerek yok :))
ok men 8) let s go   :halazn:

dj_burak

o değilde ben var zannediyodum benim araçtada yokmuş torpido ışığı aşık mıyım neyim :D

ReDDeviL

ADK