Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo n6 buji

polo n6 buji

Başlatan sossi, 02 Eylül 2010, 22:30:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sossi

benim aracımda 3 tırnak buji var yeni değiştirdim sayılır

parçacıya gidip motor koduna AEE göre buji almıştım oda 3 tırnak verdi ve üzerindende 3 tırnak çıktı zaten

fabrikasyon tek tırnak mı oluyo ve yakıtta farkeder mi tek veya 3 tırnak olması çekişle alakası varsa yani tek tırnak çekişten düşürürse tabiki gerek yok  :)

şimdiden teşekkürler kazasız sürüşler  saygılar
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

relaxizmir

Alakası olacağını sanmıyorum çünkü o tırnaklar elektrik iletkenliğiyle alakalı.Tırnak sayısının fazla olmasının yakıtı yada çekişi değiştireceğini sanmıyorum.Yinede üzerinde eğer orjinali varsa aynısını takmanı öneririm.Sonuçta polomuz bir mühendislik harikası değilsede üzerinde özenle çalışılmış bir araç  :sevgi:
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

sossi

işte orj ne çıkıyo bilmiyorum bende onu merak ettim,parçacı ruhsata bakıp 3 tırnak veriyoda ama doğrumu bilmiyorum
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

alper19

benim arabadada 3 tirnak buji cikti bende orjinalmi diye merak ettim dogrusu.cunku söken usta 3 tirnak tofas bujisi dedi  :-\

polo34

araçtaki bujinin orjinali 3 tırnak arkadaşlar, aracınız modlu ise 4 tırnak bosch da takabilirsiniz ...

ozmo

Alıntı yapılan: alper19 - 08 Eylül 2010, 15:58:39
benim arabadada 3 tirnak buji cikti bende orjinalmi diye merak ettim dogrusu.cunku söken usta 3 tirnak tofas bujisi dedi  :-\
sen o ustaya bi daha gitme bence baksana dünyası sadece tofaş.3 tırnak bujinin sadece tofaşa takıldığını sanıyor ;D

polo34

fr kodlu olan buji de 3 tırnak ama polo 6n2 araçlar içindir, bizim araca olur, bizimkinin tam kodu aklımda değil ne yazıkki...

alper19

adam zaten tofaci  ;D ;D