Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 36

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barracuda

Alıntı yapılan: OffLineR - 06 Eylül 2010, 15:13:41
Alper senin yüzünden geçen rüyamda stock gti kullanıyordum ve kesmiyordu. Makineyi yüklemek lazım ya da 1.6 bana yeter diye düşündüm.

sen alıcaktın benim gti 'ı bakıcaktın keyfine ama kısmet olmadı ..  hemde yabancıya gitmemiş olucaktı ... ama kısmet değilmiş ...

GHOST

:bekleriz: zopalık... hemen yüklicektikte k04 250hp mis  :D

freeman

Alıntı yapılan: GHOST - 09 Eylül 2010, 18:44:06
Audi miydi makina ? ben sadece agu olmayan gti duydum ama görmedim hiç.
yok kırmızı bi gti dı istanbuldan 2000 modeldi
bu arada hayırlı olsun kavuşmuşun forgene :)

GHOST

gümrükten filandır belki.saol özgür onuda attık dolaba hepsini birden geçircez bakalım  >:D

GHOST

Makinayı dün vw erel e bıraktım, mod öncesi triger kayışları,gergiler, ve su pompası değişiyor yag ve benzin pompasınında kontrolü yapiliyor  >:D

nizam

Alıntı yapılan: GHOST - 28 Eylül 2010, 08:38:07
Makinayı dün vw erel e bıraktım, mod öncesi triger kayışları,gergiler, ve su pompası değişiyor yag ve benzin pompasınında kontrolü yapiliyor  >:D

seytan azapta  >:D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GHOST

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

Daha var 2 haftası ayarla bigün olm...şu gün buluşalım dedin de yok mu dedik,kaç kere tarih gün söyledim tıkyok vwtr cilerden,admininde iş yok zaten en başta..hoş stock zaten yürüyen bi araba değil  :-X

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

he oldu 2 saat sonra hatta olar mı  :) tobeee hafta içi kaputum gelirim derim ağaç ederim peşinen söyliyim :D

ALPER.

stock haliyle yurumuyomuş,1 günlüğüne değişelim arabaları, sen yürümeyen araba gör adaş  >:D