Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 40

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deli_kan57

hayırlı olsun kardeş.ALLAH kaza bela vermesin inşaALLAH.

barracuda

Alıntı yapılan: GHOST - 06 Ekim 2010, 11:15:12
aga kek yermisin :D

dün gece gaza geldim r32 spolier aldım polonyadan gelsin bi bakayım boyayıp takayım  :saygılar

aq senin  agacan :)

G60

Para çok bu çocukta. Bi foto koymadın anahtarlıkla kro. Hediyemi ben belirlerim Alper. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GHOST

kumandam çok kötü yaaa sıfır anahtarlıgım var immo yu ona aktarıp onu kullanıcam. ozaman çekerim, belirle hediyeni 10$ ı geçmesin, golf almassan  hiç bişi almam peşinen sölim.

freeman

Alıntı yapılan: GHOST - 06 Ekim 2010, 14:32:39
ABS plastik fiberden daha kırılgan doğru söylüyorsun,ama hatlarda orjinale daha yakın olduguda bir gerçek.. Kafam kızarsa vallahi gidip oem alırım  >:D
:) keşke fiyatta uçmasalarda oem alsak, 1000küsür lira bi tampona vermem asla

barracuda

Alıntı yapılan: GHOST - 06 Ekim 2010, 22:11:45
kumandam çok kötü yaaa sıfır anahtarlıgım var immo yu ona aktarıp onu kullanıcam. ozaman çekerim, belirle hediyeni 10$ ı geçmesin, golf almassan  hiç bişi almam peşinen sölim.

la olm alsana ebaydan ben aldım sadece dış plastiğini 9 usd.. iç mekanizmayı direk sök tak yapıosun miss oluyo ..sadece üzerinde gelen logo az biraz dandik okaaa.. benim sıfır sustalım oldu şuan .halile gidersen bak bi incele ..

GHOST

Susta spec, aga makinanın 2. anahtarı hiç kullanılmamış onu kullanayım,haloya veremde değiştirsin onları bi

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

Bu akşam bişi yok la, senin arkada 5mm mi vardı senin iki arkayı birden söküp üst üste takmamız lazım nasıl nerde olacak o iş  ::) dur bakalım ya acele etmeyelim,hafta sonu araç liftte iken hazır arkaları 1 cm daha basıcam ondan sonra deneriz aldatmasın bizi.

OffLineR

Sen bilirsin.
Sonra ben görmedim duymadım :D :D :D

ET35 - 8,5J - 5mm ile benimki limitlerde ama sürtmüyor, belki 2-3mm daha açılabilir ama bence gerek yok.

ET38 - 8J ile senin 7-8mm birşey takman lazım. 10mm max bence . 15 gereksiz başa bela gibi geliyor.
Önlere de 5mm veya 7mm süper olacaktır.

GHOST

Atladığın birşey var benim 7.5J  ;) birde ET küçüldükce jant dışarı çıkar. yani et 38 ve 7.5j ile 15mm muhtemel senin son görüntüne yakın olur

R-Line

paşam senin jantlar 8.5J Et 35
Alperin ki 7,5J Et 38
benim ki 7.5J Et 35

7-8mm yi takmış olmak için takmasın bence.  :)

OffLineR

Benim niye aklımda ET büyüyünce dışarı çıkıyo diye kalmış. Hmmmz  :t
Neyse o zaman yaptığım hesabı tersten yaparsak :D   ::)
15mm fena değil gibi. :halazn:

OffLineR

http://www.motormann.no/felg/

Süper hesaplıyor.
Bu durumda seninkiyle benimki arasında 15mm fark var zaten.
Ben 5 mm koymuşum üstüne, senin 20mm koyman lazım.