Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 24

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Sıfır ayarında MFA lı tacho getırttım arkadaslar ısteyen olursa en kısa zamanda donsun bana cunku cok durmaz..

e12

mk1 -mk2-mk3-mk4 sınyal kolları,dıkız aynaları,tacholarıda geldı arkadaslar..

burak.akın

e12

Alıntı yapılan: burak.akın - 16 Haziran 2010, 13:00:39
devir saatli tacho fiyat nedir abi ???
temızlık durumuna gore degısıyor burakcım ve tabı euro ya gore..ama ortalama min 100- max150 arası dıyebılıyoruz..ama bıldıgın gıbı her gelen parca garantılı ve sıfır ayarında oluyor bu sartlar dısında gelırse ben gerı gonderıyorum zaten..

e12

serhaty

Alıntı yapılan: e12 - 16 Haziran 2010, 13:59:49
temızlık durumuna gore degısıyor burakcım ve tabı euro ya gore..ama ortalama min 100- max150 arası dıyebılıyoruz..ama bıldıgın gıbı her gelen parca garantılı ve sıfır ayarında oluyor bu sartlar dısında gelırse ben gerı gonderıyorum zaten..

Tachoların resmi var mı?

e12

Alıntı yapılan: serhaty - 16 Haziran 2010, 15:04:02
Tachoların resmi var mı?
Maalesef resım yok ornek olarak tacho gonderdıgım bır cok arakasın konusundan bakabılırsın..sonucta bıldıgınız tacho zaten..sızlerın ıstedıgı farklı bır tıpte tacho varsa onun resmını eklersenız onuda buldurmaya calısırım...konuyu takıp edenler bu urunlerın sıparısle geldıgını ve cogununda fotosu olmadıgını bılırler zaten..fotosu olanları eklemeye calısıyorum zamanla...

e12

omertek

Erdinç kardeşim sana geri dönüş yapıyorum  :D bana bagaj için kilit takımı lazım yani (elle bastığımız yer+kapaktaki mekanizma+şasedeki parça)  birde aşşağıdaki fotoda işaretlediğim kalorifer sistemi ile ilgili parça lazım(sıcak soğuk durumunu ayarlayan vana).

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

e12

Erdinç kardeşim sana geri dönüş yapıyorum   bana bagaj için kilit takımı lazım yani (elle bastığımız yer+kapaktaki mekanizma+şasedeki parça)  birde aşşağıdaki fotoda işaretlediğim kalorifer sistemi ile ilgili parça lazım(sıcak soğuk durumunu ayarlayan vana).

ömercim çok sevindim dönuşune,pazartesınden itibaren sordurup baktırabılırım bu hafta şehır dışındayım,gelınce kesinleştırırız... :) :saygılar :tamamdir :sevgi:

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

e12

guncel...ısteklerı olan veya sıparıs veren arkadasların parcalarına baktırıyorum olanları sıparıs gecıyorum sehır dısındaydım sımdı dondum...