Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 28

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

taha_jetta80

cavanozz

kolay gelsin... mk3 sol ayna ve arka kapağı varmıdır..  araba kullandığını zanneden insan olmayan biri aynamı aldı  >:(  ayrıca gti direksiyon simidi airbagsiz kırmızı dikişli olandan  ;D mevcut ise fiyatını belirtirsen süper olur   son olarak şöyle bir ricam var mk3 için elinde olan parçaların bir listesi varsa yazabilirmisin.. sanırım mk1 ve mk2 yoğunluklu malzemen var..  ::)  kolay gelsin
yeni yine yeniden..!! 8)

e12

Alıntı yapılan: cavanozz - 16 Temmuz 2010, 15:40:55
  kolay gelsin... mk3 sol ayna ve arka kapağı varmıdır..  araba kullandığını zanneden insan olmayan biri aynamı aldı  >:(  ayrıca gti direksiyon simidi airbagsiz kırmızı dikişli olandan  ;D mevcut ise fiyatını belirtirsen süper olur   son olarak şöyle bir ricam var mk3 için elinde olan parçaların bir listesi varsa yazabilirmisin.. sanırım mk1 ve mk2 yoğunluklu malzemen var..  ::)  kolay gelsin
merhaba net liste yapmam mumkun degıl ve yogunluk mk1 mk2 degıl aslında ama bu kullanıcılardan talep cok ...sıstemımız soyle:sız sıze lazım olan parcaların detaylı bır lıstesını yapıyorsunuz ve özellıkle aracınızın marka yıl ve modelını eklıyorsunuz lıstenıze bana mesaj atıyorsunuz..bende bu lısteye gore yurt dısından detaylı bılgı alıp aynı bılgıyı sızlere sunuyorum kabul ettıgınız taktırde sıparıs gecıyoruz....

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

e12

Alıntı yapılan: htmetin - 17 Temmuz 2010, 12:03:46
Acil MK3 1997 sporline sağ ve sol marşpiyelleri lazım.
var buldum ama getırtemıyorum bıraz uzunlar ve parcalanma rıskı var maalesef bulmama ragmen yardımcı olamıyacagım... :-[

e12

e12

vw golf MK3 sanzımanlarım yolda ısteyenlere arayanlara duyurulur:500 tl

vw polo (75) sanzıman:650 tl
:tamamdir :tamamdir :tamamdir

e12

vw golf MK3 - MK4 - MK5: TÜM klima hortumları ve klıma parcaları mevcut artık.... >:D