Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın) - Sayfa 23

VW golf-Jetta-vb.MK1-MK2-MK3-MK4-MK5-(Herkes isteklerini e-mail atsın)

Başlatan e12, 11 Mart 2010, 17:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devrankayabaşı

slmlar ben devran aydındayım elinde mk1 uzun tip stop lambası olan varmı acaba kendimde konu açtım ama yardımcı olan olmadı acil olarak lazım tek sol yada çift te olabilir saygılar teşekkürler.

e12

Alıntı yapılan: devrankayabaşı - 06 Haziran 2010, 00:17:34
slmlar ben devran aydındayım elinde mk1 uzun tip stop lambası olan varmı acaba kendimde konu açtım ama yardımcı olan olmadı acil olarak lazım tek sol yada çift te olabilir saygılar teşekkürler.
sıparıs verebılırım elınde hazır olan arkadasım yoksa 1 haftaya gelır...

e12

e12

********ilanımda herseyi cok acık sekılde yazdıgımı dusunuyorum calısmayan işe yaramayan parcayı neden satılıga cıkarıyım..lısteden urun ısteyenler bılgı aldıktan sonra lutfen kesın olarak haber versınler net olarak bana sorulan ıstenılen parca fıyatı bilindıgı halde parca bulunduktan sonra ses seda cıkmıyor..lutfen rıca edıyorum daha özenlı ve ılgılı olalım...

NOT:Bu parcaların dısında parca isteyecek olan arkadaşlarım lutfen sıralı duzgun bır lıste ve ad soyad telefon nosu ıle bırlıkte özelden mesaj atarlarsa sevınırım..
**listede mevcut olmayan parcalar için yurt dısından temin sürem 2-7 iş gunudur arkadaslar...daha bır cok parca var ama aklıma gelenlerı buldurabıldım..

e12

parca arayan arkadaşlar 21.sayfaya geldık bılerek duzenleme yapmıyorum yenı konu acmıyorum cunku yorum yapıp parca ısteyen arkadaslarımızın bılgılerı ve fıkırlerı dıger parca arayan arkadaslarımıza yön gösterıcı nıtelıkte oldugunu dusunuyorum bu sebeple her sayfayı dıkkatlıce ıncelemelerını tavsıye ederım parca arayan sevgılı forum uyelerımızın...
:tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi: :saygılar :saygılar

opolat

( mk2 elektrikli dikiz aynası:150 tl   )

erdiç bey merhabalar

bahsettiğiniz dikiz aynasını aracıma takmak istersem.ayrı bir aparat almam gerekiyormu.üzerinde şu anda manuel
ayarlı olanlardan var.(aracım 1989 golf II Tek Kapı)

teşekkürler

alpaslanxvx

Alıntı yapılan: e12 - 07 Haziran 2010, 01:36:52
parca arayan arkadaşlar 21.sayfaya geldık bılerek duzenleme yapmıyorum yenı konu acmıyorum cunku yorum yapıp parca ısteyen arkadaslarımızın bılgılerı ve fıkırlerı dıger parca arayan arkadaslarımıza yön gösterıcı nıtelıkte oldugunu dusunuyorum bu sebeple her sayfayı dıkkatlıce ıncelemelerını tavsıye ederım parca arayan sevgılı forum uyelerımızın...
:tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi: :saygılar :saygılar

erdinç arkadaşım bna 2.el yıpranmamış airbagsiz 3 kollu spor direksiyonu lazım , fiyat alabilirmiyiz ??

bi de acele olmamakla birlikte sağ ön koltuk ?

e12

Alıntı yapılan: alpaslanxvx - 07 Haziran 2010, 12:59:53
erdinç arkadaşım bna 2.el yıpranmamış airbagsiz 3 kollu spor direksiyonu lazım , fiyat alabilirmiyiz ??

bi de acele olmamakla birlikte sağ ön koltuk ?
en kısa zamanda donucem..

e12

haftasonu geldı arkadaslar yıne yarın bakmam ıcın veya sordurmam ıcın ısteklerınızı  lıste seklınde özelden yazarsanız sevınırım....
(dodıkler harıc)

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

armagan_026

erdinç bey
* TEKLİ ÖN PANJUR
* ÇAMURLUK DODIKLERI
* DUCK BİLL ÖN TAMPON EKİ

ARMAĞAN TANIT
48 E 2651
1980 GOLF GTI MK1 5 KAPI

e12

Alıntı yapılan: armagan_026 - 11 Haziran 2010, 22:34:44
erdinç bey
* TEKLİ ÖN PANJUR
* ÇAMURLUK DODIKLERI
* DUCK BİLL ÖN TAMPON EKİ

ARMAĞAN TANIT
48 E 2651
1980 GOLF GTI MK1 5 KAPI

merhaba teklı on panjur sıtede hazırda mevcuttu satılıklarda cahıtte olması lazımdı yoksa ben getırtırım sorun degıl bende var
maalesef meshur comurluk dodıklerı ve tampon ekı bulamadık henuz...
:tamamdir :saygılar

e12

mk1 ve mk2 ıcın sıparısler yolda arkadaslar sıparıs verenlere bugun aksama yetısırse kargolucam...