Maket Arabalar,Koleksiyonlar ve daha fazlası

Started by GolfMk1Cabrio, 23 December 2009, 14:46:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hem57

Ben Sinoptan İlker bende vw polo 1998 model maket araba arıyorum. yerini bilen varsa mesaj atarsa sevinirim.

frtzmn

gerçekten güzel ilgi merak meselesi  :tamamdir

ismailtunca81

ben geçen hafta itibariyle
mk ı
mk ıı
mk ııı
mk ıv
ve mk v  i tamamladım

yanında  bir adet  actros  aldım
yarın fotografları  çekip  yükleyeceğim
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

gipsykings

Aslında bu konu benim uzmanlık alanıma giriyor :) Benim ki diecast değil ama ona çok yakın.Ağırlıkta 1/24 plastik modellerle uigileniyorum.Demonte halde alıp kendim topluyor ve boyuyorum.Hatta konu ile alakalı yeni aldığım modelim..

STAK67

ismail abi sendeki mk1 ve mk3ün aynından bende aldım geçen gün :)

lostys

Quote from: gipsykings on 26 August 2012, 00:50:27
Aslında bu konu benim uzmanlık alanıma giriyor :) Benim ki diecast değil ama ona çok yakın.Ağırlıkta 1/24 plastik modellerle uigileniyorum.Demonte halde alıp kendim topluyor ve boyuyorum.Hatta konu ile alakalı yeni aldığım modelim..

yapıldıktan sonraki halinin de resmini koyabilir misiniz ?

gipsykings

Yapılması biraz uzun sürecek ama bittiğinde resimlerini  koyarım tabiki.

VedatNur

Bunlarda benim maket oyuncaklarım Birgün Kapalı çarşıya gidip daha güzellerini almak istiyorum  :D :D :D

:saygılar :halazn:  :sevgi:

hadesksk

Quote from: gipsykings on 26 August 2012, 00:50:27

Dostum bu çok güzel birşey bunu nerden temin ettin söyleyebilirmisin?

gipsykings

Bu modeli Tr de bulmanıza imkan yok.Yurt dışında online alışveriş yapabileceğiniz hobi mağazalarında bulabilirsiniz.Google dan Golf I fujumi 1/24 diye aratın..