Maket Arabalar,Koleksiyonlar ve daha fazlası

Başlatan GolfMk1Cabrio, 23 Aralık 2009, 14:46:04

« önceki - sonraki »

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Valla bende bbi dolap dolusu vardı galiba. :p İçinde MK-I dan tut MK-II ya kadar vardı bi ara.  :saskin:
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

oyuncağını bulsam alırım bildiğiniz yer varmı bunlardan satan ? ama düzgün olsun kolpa değil
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 23 Aralık 2009, 17:09:36
oyuncağını bulsam alırım bildiğiniz yer varmı bunlardan satan ? ama düzgün olsun kolpa değil

Abi senin gibi ilk başlayanlara önerebileceğim en iyi yerler;
1.Kozyatağı carefour Hobi toys
2.Googlede bestel bebek yazınca karşına çıkar
3.Maltepe carefour 2.kapıdan içeri girince 2-3 m solda hemen çıkar adı tam aklımda değil... :)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Ah bende bulabilsem valla kırmız Mk1 Coupeyle kırmızı Cabriolara bitiyorum hele ATS'li olan yokmu eritiyor beni  :D

car wolf

yarın carrefour a bakayım eve yakın zaten  sağol birkan :tamamdir  gökhan bulursam haber vercem,  yada biri bana yılbaşı hediyesi olarakta alabilir canim ::) :p ;D :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 23 Aralık 2009, 21:13:53
yarın carrefour a bakayım eve yakın zaten  sağol birkan :tamamdir  gökhan bulursam haber vercem,  yada biri bana yılbaşı hediyesi olarakta alabilir canim ::) :p ;D :D

Bu banamı?  :D
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 23 Aralık 2009, 21:16:16
Anladım bana bana ama malesef banada hediye.  >:D :D

önce ben dedim . noel baba gelse keşke mk1 mk2 arabalarından getirse ;D :D , noel baba burdan duyurulur bekleriz :bekleriz: ( sopa yanlış anlaşılmasın )  ;D ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: car wolf - 23 Aralık 2009, 21:20:07
önce ben dedim . noel baba gelse keşke mk1 mk2 arabalarından getirse ;D :D , noel baba burdan duyurulur bekleriz :bekleriz: ( sopa yanlış anlaşılmasın )  ;D ;D
Valla noel babam bizim eve gelse uyuma taklidiyle önce gözler sonra üzerine atlar bağlarım torbadaki bütün arabaları alırım Mk1 Mk2 Mk3 Mk4 Mk5 Mk6 GTI GLS LS L GLD GTD sonrada noel babanın cinlerine şantaj yaparım bütün VWleri getirin diye   >:D  Alın size gerçek VOLKSWAGEN SEVGİSİ  :D  :sevgi:

HkN

Bendede yaklaşık 80 parça model var. ama tabiki bir kaç tane VW var. En büyükleri 1/24 boyutlarında. En ufakları ise 1/87 den ufak :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: HkN - 24 Aralık 2009, 21:41:14

Bendede yaklaşık 80 parça model var. ama tabiki bir kaç tane VW var. En büyükleri 1/24 boyutlarında. En ufakları ise 1/87 den ufak :D

hakan abi senin koleksiyonu biliyorum gerçekten güzel bir Die-cast koleksiyonu takibimdesın heran seni geçebiirim  :D bendede 30-35 tena anca...
Kılıçoğlu Garage.

HkN

Birkan cım devamlı alıyorum..
En son halini gördünmü ?